Espressoapparaat

Espressoapparaat

Buiten is de wereld wit gekleurd. De sneeuw heeft weer toegeslagen. Ramen van auto’s zijn bevroren. Ik besluit om binnen te blijven en het prachtige landschap vanaf binnen te aanschouwen. Draai mijn centrale verwarming aan en start mijn laptop op. Ondertussen tap ik een heerlijke espresso uit mijn espressoapparaat. De damp van heerlijk sterke koffie glijdt mijn neus in.

De laptop is inmiddels helemaal opgestart. Met mijn ene hand breng ik kopje espresso naar mijn mond en met andere hand laat ik de muis het internet beheren. Eens even kijken wat er allemaal gebeurd is in de wereld. Ik lees de titels van de artikelen in de kranten op zoek naar een bericht, welke mijn nieuwsgierigheid trekt. Het valt mij op dat er weer veel ellende in de krant staat. Na wat artikelen gelezen te hebben, besluit ik het nieuws te laten voor wat het is. Er staan namelijk weer veel rottige berichten in de krant, waar ik niet vrolijk van word. Vandaag wil ik mijn humeur niet verpesten door mij druk te maken over alle negatieve berichtgevingen in de krant. Vandaag wil ik genieten van de dag.

Nadat ik mijn overheerlijke espresso heb genuttigd, besluit ik om een potje te gaan darten. Het is eigenlijk veel te lang geleden dat ik dat gedaan heb. Aangezien ik de laatste tijd redelijk veel ‘vrije tijd’ heb, kan ik mij best wel weer eens bezig gaan houden met deze oude hobby van mij. Het kost mij wel even tijd, alvorens ik mijn dartspijlen heb gevonden, maar uiteindelijk vind ik ze dan toch. Het is even wennen, maar na een half uurtje doen de pijlen weer een klein beetje van wat ik vroeger gewend was. Natuurlijk nog niet zo goed als vroeger, maar dat is ook logisch. Dat komt vanzelf wel weer, want wie zaait, zal oogsten.

Comments are closed.