Makkelijke recepten op Lekkeremaaltijd.nl

Makkelijke recepten vind je op Lekkeremaaltijd.nl laat ik je zien dat gezond koken helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ik ben ook gek op experimenteren met verschillende ingrediënten uit diverse delen van de wereld. Eten gaat verder dan de Hollandse pot met af en toe macaroni of pasta. Tijdens één van mijn vele reizen door Azië ben ik de meest lekkere gerechten tegen gekomen. Iets waar je voordat je op vakantie gaat al bij weg kunt dromen. Op Lekkeremaaltijd.nl deel ik al mijn favoriete gerechten met je.

Enkele jaren geleden begon het toen ik graag wat ‘meer’ wilde doen dan alleen smaakvol koken voor familie en vrienden. Telkens viel het mij op dat wanneer er vrienden of familie langs kwamen om te eten dat ze het konden waarderen en echt lekker vonden. ‘Schrijf je het recept wel even op? Ik wil het namelijk zelf thuis ook maken’. De basis voor een website met lekkere maaltijden begon precies op deze manier.

De website wordt iedere dag aangevuld met nieuwe lekkere recepten en leuke blog berichten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chinese Mie met varkensfilet lapjes? Hierin beschrijf ik hotspots die ik onlangs bezocht heb, product recensies en natuurlijk nieuwe recepten en kooktips. Ook geef ik je graag inspiratie voor bijvoorbeeld het kerstdiner of paas brunch.

Comments are closed.