Het jawoord geven in de zomer

Het is alweer juni en aan het einde van deze maand start officieel de zomer. Het zomerseizoen is geliefd bij velen. Dit komt waarschijnlijk doordat de meesten van ons in deze maanden heerlijk gaan genieten van een welverdiende vakantie. Of wat dacht je van de vele feestjes in de zomermaanden. Alle verenigingen en clubs houden een zomerse barbecue en gaan met z’n allen paintballen of een ander teamuitje doen. Ook vieren alle geslaagden het behalen van hun diploma met een goed georganiseerd en uitgebreid feest. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele bruiloften die in de zomermaanden worden voltrokken. Het zomerseizoen is bij uitstek het populairste seizoen voor een bruiloft. Waarom is een bruiloft in de zomermaanden zo populair en hoe organiseer je zelf een zomerse bruiloft? Je leest het hier.

Een zonnige en zomerse bruiloft

Het hele jaar door trouwen er stellen. Er zijn koppels die de voorkeur geven aan een sprookjesachtige bruiloft in november of december vanwege de winterse sferen. Daarentegen zijn er ook bruidsparen die het liefst in de zomer elkaar het jawoord willen geven. Dit omdat deze stellen graag willen trouwen op een buitenlocatie. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat het lekker droog en zonnig weer is. Daarnaast zorgt een zonnetje voor een nog grote glimlach op de gezichten van de bruid, de bruidegom en de gasten. Ben jij zelf verloofd en twijfel je nog over wanneer jullie bruiloft plaats moet gaan vinden? Laat je dan inspireren door een aantal unieke locaties om elkaar het jawoord te geven in de zomer.

Trouwen op het strand

Er zijn bruidsparen die er al jaren van dromen: trouwen op het strand. Dat is natuurlijk niet voor niets, want trouwen op het strand is erg romantisch. Met het zandstrand onder de voeten en met een uitzicht over de zee en een straalblauwe lucht worden jullie dan tot man en vrouw verklaard. Vervolgens wandelen jullie hand in hand en samen met jullie gasten naar de strandpaviljoen om te genieten van heerlijk eten en om tot laat in de avond te dansen op de muziek van bruiloft DJ Psound.

Bruiloft in de tuin

Vinden jullie zandstranden prachtig, maar houden jullie toch meer van de bloeiende natuur? Dan is een bruiloft in een boomgaard of kasteeltuin wellicht iets dat beter bij jullie past. In de zomermaanden staan de planten en kleurrijke bloemen mooi in bloei. Hierdoor zijn tuinen werkelijk waar een plaatje om een bruiloft te organiseren.

Trouwen op een boot

De laatste zomerse trouwlocatie die wij met jou willen delen is trouwen op een boot. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op een boot in het IJsselmeer te trouwen. Omringd door water en vrienden en familie op een intieme privé locatie beloven jullie elkaar dan eeuwige trouw. 

TAG: DJ Bruiloft huren

Comments are closed.