Inspiratie voor iets leuks onder de kerstboom? Geef kunst cadeau!

Ieder jaar weer sta je voor hetzelfde dilemma. Want wat geef je dit jaar weer voor kerst? Het lijkt wel steeds lastiger te worden. Je wil natuurlijk wel origineel blijven. Maar hoe blijf je origineel als je al heel wat jaren cadeaus voor hem of haar moet verzinnen? Daarom is het hoog tijd voor wat verandering. Om aan iets te denken waar je normaal gesproken misschien minder snel bij stil zal staan. Dan hebben we het natuurlijk over kunst. En kunst kado tips bij Artihove zijn populairder dan je denkt. En wij weten waarom! 

Mooie manier om jouw liefde te tonen 

Het geven van kunst is heel persoonlijk. Je moet iemand echt door en door kennen om een geslaagd cadeau te geven. Wat jij leuk vindt, kan de ander weer verschrikkelijk vinden. Dat is dan ook gelijk de charme van echte kunst. De meningen lopen zeer uiteen, waardoor iedereen over een geheel eigen manier beschikt om zijn of haar gevoelens te tonen. 

Wanneer jij laat zien dat je het perfecte kunstwerk voor hem of haar hebt, betekent dit dan ook dat je deze persoon beter kent dan ooit gedacht. Hoe mooi is dat? Laat zien hoeveel je van deze persoon houdt en hoe goed je hem kent. Door kunst te geven, vertel je dit op een manier waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk zou zijn. Zeker kunstliefhebbers kunnen dit gebaar voor de volle 100 procent waarderen. 

Voor iedere gelegenheid 


Natuurlijk staan de feestdagen alweer bijna voor de deur en zijn de meeste mensen dan ook druk bezig met het vinden van de juiste kerstcadeaus, maar kunst is eigenlijk voor iedere gelegenheid geschikt. Of je nu op zoek bent naar een gepast cadeau voor een bruiloft, afscheid collega of wellicht zelfs een dierbare herinnering voor iemand die pas zijn of haar partner heeft verloren. Kunst kan zowel troost bieden als een vrolijke noot brengen. Hierdoor is het eigenlijk altijd het geschikte cadeau. 

Pak het niet al te groots aan 


Het is uiteraard heel verleidelijk om een bronzen beelden webshop te bezoeken en vervolgens het grootste beeld te kiezen. Maar bedenk wel goed of grootte echt belangrijk is. Het gaat immers om het cadeau zelf. In de wereld van kunst geldt in de meeste gevallen: less is more. Overdrijf daarom niet. Je kunt soms veel meer uitten door een klein kunstwerkje cadeau te doen. 

Stiekem zal een klein kunstwerk bij de ontvanger meestal ook beter in de smaak vallen. Want waar de meeste mensen niet bij stilstaan is dat het cadeau straks ook ergens in huis geplaatst moet worden. Een gigantisch beeld is misschien wel heel mooi om te zien, maar het zou zonde zijn als hier geen ruimte voor is. Geef daarom je ogen de kost wanneer je in het huis of de tuin van deze persoon bent. Bedenk goed waar een kunstwerk zou passen en hoe groot dit maximaal mag zijn. Zo weet je zeker dat de tuinbeelden van Arthiove.nl niet alleen in de smaak vallen, maar ook nog eens goed zullen passen! 

Comments are closed.