Lasers in de discotheek

Lasers in de disco: iedereen kent het wel. Een disco biedt natuurlijk voornamelijk muziek aan zijn klanten, maar het oog wil ook wat. En dan zijn visuele effecten een ideale oplossing. Een leuk voorbeeld van een visueel effect is een laser. Met een laser kun je eigenlijk alles. Je kunt hem afstellen op de maat van de muziek. Maar je kunt een laser bijvoorbeeld ook allerlei leuke figuren op de grond projecteren. In dit artikel lees je meer over lasers en de sfeer die je kunt maken door middel van een laser.

Allerlei leuke effecten voor een geslaagd feestje of een geslaagde show

Muziek op een feestje is één ding. Maar heb je ook gedacht aan leuke effecten zoals rook of discolichten? Heel erg leuk zijn bovendien lasers. Deze geven een extra speciaal effect en maken jouw feestje uniek en onvergetelijk! Laserstralen kunnen heel wat speciale en mooie effecten opleveren wanneer ze gepaard gaan met een beetje rook. Wanneer de stralen boven het publiek geprojecteerd worden, wordt er ook een leuk ‘hands up’ effect verkregen. De massa zal nog nooit zo uitbundig en enthousiast geweest zijn!

Lasers & speciale effecten: voor een onvergetelijke namiddag of avond

De lasers die verkrijgbaar zijn, zijn voorzien van heel wat verschillende functies: figuren kiezen, rotaties toepassen, effecten met in- en uitzoomen, horizontaal of verticaal spiegelen, etc. De effecten van lasers maken het feestje heel wat dynamischer en dragen bij tot een op en top levendige sfeer. Lasers kunnen ook automatisch geprogrammeerd worden: snel, handig en eenvoudig. Deze functie is ideaal voor een feestje in de polyvalente zaal van een school. Zo is alles op voorhand al ingesteld: het feestje kan al zeker niet meer stuk! De lasers zullen de discotheek ervaring zeker en vast uniek en onvergetelijk maken!

Comments are closed.