Muziek op de grootste dag van je leven!

Muziek op je bruiloft kan de dag maken of breken. Maar wanneer heb je nou allemaal muziek op staan? Wie regelt je muziek? Wat voor een soort muziek? Dit zijn allemaal vragen waar iedere bruid en bruidegom mee te maken krijgt. Maar als je denkt dat muziek alleen een rol kan spelen tijdens het feest dan heb je het mis!

Een bruiloft dj inhuren

Een bruiloft dj inhuren is voor het feest meestal wel het makkelijkst. Dan heb je geen omkijken naar de muziek. Je kan van te voren namelijk afspreken welke muziek er gedraaid wordt. Op welk liedje je met je partner de eerste dans doet kan van te voren uitgebreid besproken worden. Wat welk belangrijk is, is om van te voren goed uit te zoeken wat je wilt op je bruiloft. Neem je een dj, een band, of misschien neem je wel een groot orkest. Maar er hoeft niet alleen muziek op het feest te zijn. Er zijn namelijk nog veel meer momenten op deze dag die een melodietje kunnen gebruiken!

Muziek wanneer je je ogen open doet

Een bruiloft kan enorme stress opleveren. Wanneer je wakker wordt, als je überhaupt al geslapen hebt, kan een rustgevend muziekje helpen om je te ontspannen. Neem een lekker warm bad, een lekker ontbijtje en laat je helemaal in de watten leggen met je make-up en je haar. Muziek kan namelijk een middel zijn om je stemming mee te beïnvloeden. Maar je hoeft natuurlijk helemaal niet nerveus of gestrest te zijn wanneer je wakker wordt. Je kan er ook heel veel zin in hebben zonder nervositeit. Zet dan lekker vast wat feestelijke muziek aan om al helemaal in de sfeer te komen!

De ceremonie

Je kent het wel. Het deuntje die je associeert bij wanneer de bruid naar het altaar loopt. Maar dit is niet het enige moment wanneer er een muziekje aan kan staan. Voordat jij en je partner op locatie aanwezig zijn, kan een muziekje de gasten vermaken die wat vroeg zijn. Maar ook als iedereen al klaar zit kan een zacht muziekje helpen. En dan kan er natuurlijk een nummertje gespeeld worden wanneer de bruid naar het altaar loopt. Bedenkt van te voren wat voor een muziek je wilt en hoe deze gespeeld wordt. Is het een live nummer, of kies je toch liever voor een opgenomen liedje?

Een gezellige fotoshoot

Een fotoshoot kan soms een beetje een stijve bedoeling zijn. Je wilt perfect op de foto staat, maar dit lukt niet altijd. Het kan helpen om een gezellig muziekje aan te zetten om in een bepaalde sfeer te komen. Grappige muziek of juist hele romantische muziek. Dit kan zorgen voor wat meer spontaniteit in een foto en de serieuze sfeer weghalen.

 

Comments are closed.