Puur genieten met een luxe rondvaart Amsterdam

Een luxe rondvaart Amsterdam is de ideale manier om de stad te ontdekken. Je hebt vanaf het water een compleet nieuw perspectief en ontdekt kanten van de stad die je nog nooit eerder hebt gezien. Bovendien is een rondvaart ook de ideale manier om de stad te bezichtigen, want door het gemoedelijke tempo kun je heel goed alle details in je opnemen. En terwijl je wordt verwend met lekkere hapjes en drankjes kun je luisteren naar de geschiedenis van de stad en haar beroemde inwoners. Wil je een luxe rondvaart Amsterdam boeken, dan kun je hieronder lezen over de mogelijkheden. 

Bekijk onze hoofdstad vanuit een ander perspectief met een luxe rondvaart Amsterdam

Vanaf het water ziet onze hoofdstad er heel anders uit. Zelfs mensen die al jaren in Amsterdam wonen ontdekken met een rondvaart delen van de stad die ze nog nooit eerder hebben gezien. De tocht leidt langs verschillende historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. Tijdens de rondvaart kun je luisteren naar spannende verhalen over de stad en haar inwoners terwijl je geniet van lekkere versnaperingen en drankjes. 

Wat kun je verwachten van een luxe rondvaart Amsterdam?

Als je een luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam gaat maken dan kun je verwachten dat je in stijl door de grachten vaart in een comfortabele knusse boot met een klein gezelschap. Er wordt gevaren met open boten als het weer het toestaat, maar wanneer het koud of regenachtig is zal er worden gevaren met gesloten boten. Aan boord is er verwarming aanwezig voor de koudere dagen. Afhankelijk van de rondvaart die je hebt gekozen zitten versnaperingen en drinken in de prijs inbegrepen, of is het mogelijk om aan boord een en ander te bestellen. De meeste boten hebben een toilet aan boord, en mocht dat niet het geval zijn dan kan er onderweg bij een restaurant worden aangelegd om daar gebruik te maken van een toilet. 

Boek een arrangement voor een complete luxe rondvaart door Amsterdam

Een luxe rondvaart is leuk, maar je kunt de ervaring nog completer maken door bij de rondvaart een arrangement te boeken. Er zijn verschillende arrangementen om uit te kiezen, bijvoorbeeld een whisky proeverij of een Gin-Tonic arrangement. Je kunt ook een compleet lunch- of diner arrangement boeken, en wil je je geliefde verrassen dan boek je een romantisch arrangement. Voor een bijzondere of feestelijke gebeurtenis is het ook mogelijk om voor een groter gezelschap een arrangement te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest wat wordt aangeboden door verschillende operators.

Boek een luxe rondvaart Amsterdam als je op een comfortabele manier de stad wilt ontdekken

Wil je op een comfortabele manier de stad ontdekken, dan boek je een luxe rondvaart Amsterdam. Als je een rondvaart wilt boeken dan kun je dat heel eenvoudig doen via de website van de touroperator, bijvoorbeeld via de website Bootuitjes.nl. Op de website kun je meteen alle arrangementen bekijken en eventueel je wensen doorgeven via een email formulier. Want wil je op een comfortabele manier Amsterdam ontdekken, dan boek je vandaag nog een luxe rondvaart. 

Comments are closed.