Veelgemaakte fouten bij het uitkiezen van je trouwjurk

Het uitkiezen van je trouwjurk is een van de leukste dingen die komen kijken bij het organiseren van een bruiloft. Je kunt je dan even als een prinsesje wanen. Toch zijn er ook veel fouten die je kunt maken bij het kopen van je trouwjurk. De meest gemaakte fouten lees je hieronder. 

Te laat kopen

Op een trouwjurk staat een flinke levertijd. Als je de perfecte jurk wil, moet deze volledig op maat gemaakt worden. Vaak duurt zit er al een levertijd op van een aantal maanden, en het op maat maken gaat ook flink wat tijd in zitten. Als je pas drie maanden voor je trouwdag begint met het zoeken naar een jurk, ben je zeer waarschijnlijk te laat. 

Te veel jurken passen

Het is logisch dat je de perfecte jurk wil dragen op je trouwdag. Om je perfecte jurk te vinden, moet je veel jurken bekijken. Stel je voor dat je het perfecte exemplaar misloopt, dat wil je niet. Toch bestaat er iets als teveel trouwjurken passen. Het wordt dan te overweldigend en je kan niet meer onthouden wat je allemaal al gepast hebt. Ook de jurken die weldegelijk een kanshebber zijn, zullen uit je geheugen verdwijnen. Pas dus niet teveel jurken op een dag, maar beperk het tot maximaal drie of vier. 

Niet weten wat je wil

Voordat je naar een bruidswinkel gaat, is het handig om te weten wat je in elk geval niet wil, of wat je juist wel wil. Door dat al enigszins duidelijk te hebben, kan de medewerker gericht op zoek naar de geschikte jurk. Op die manier voorkom je dat je onnodig tijd verspilt aan het bekijken en passen van jurken die je eigenlijk verschrikkelijk vindt. 

Te kleine maat

Bijna elke vrouw wil wel graag wat afvallen voor de grote dag. Je wil er op je slankst bijlopen. Je wil je later niet ergeren aan de trouwfoto’s, omdat je je stoort aan het buikje wat je hebt. Er zijn mensen die de jurk kopen in de maat die bij hun streefgewicht past. Dit is absoluut niet verstandig om te doen, want niet iedereen haalt dat streefgewicht. Op die manier kan het een duur geintje worden.

Ben jij op zoek naar een trouwjurk en wil je zeker geen grote fout maken? Ga dan eens kijken bij de trouwjurken van Alberto Axu. Daar kan je genoeg inspiratie opdoen. 

Comments are closed.