Geld verdienen met een YouTube Cash Cow Channel

Geld verdienen met YouTube is iets wat veel mensen doen. Er zijn zelfs personen die daar van leven. Er zijn meerdere manieren waarop je geld kan verdienen met YouTube. Eén van deze manieren is geld verdienen met een YouTube Cash Cow Channel.

Wat is een Cash Cow channel?

Een Youtube Cash Cow channel is kort gezegd een kanaal dat geautomatiseerd is. Je legt hierbij de focus op het steeds uploaden van video’s die door anderen zijn gemaakt. Omdat je de video’s niet zelf opneemt bespaart dit veel tijd. Je hoeft immers je video niet te editen of een thumbnail te maken. In een Cash Cow channel wordt een onderwerp behandeld waarover veel informatie en beeldmateriaal te vinden is. Zo kan een Cash Cow channel gaan over de duurste huizen ter wereld of manieren om online geld te verdienen of over welk onderwerp dan ook.

Hoe verdien je geld met een YouTube Cash Cow channel?

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen met een YouTube kanaal. Zo kun je er voor kiezen om advertenties van Google door middel van Google Adsense bij je video te zetten. Iedere keer als iemand op de advertentie klikt verdien je wat. Om hier veel mee te verdienen moet je minimaal 1000 abonnees hebben en 4000 watch uren per maand.

Een voordeel van zo’n kanaal is dat wanneer je dit eenmaal opgezet hebt dit kanaal jaren online kan blijven en zo kun je dus blijven verdienen. Je moet wel steeds op zoek gaan naar nieuwe video’s en deze in je kanaal uploaden. Dit kun je doen wanneer en waar je wilt. Vooral in het begin is het belangrijk dat je veel video’s plaatst, het liefst iedere dag. Op deze manier zullen er steeds meer personen op je kanaal kijken. Dit zorgt voor meer views, meer abonnees en dus meer inkomsten.

Als je net begint met een Cash Cow channel zul je nog niet veel of nog helemaal niets verdienen. Je moet je kanaal eerst opbouwen en vullen. Daarbij is het belangrijk dat je je houdt aan de regeltjes van Youtube want anders kan je kanaal geblokkeerd worden en ben je alles kwijt.

Cursus Youtube Cash Cow channel

Om te leren hoe je alles op de juiste manier moet aanpakken kun je er voor kiezen om een cursus hierin te volgen. Een goede uitgebreide cursus is de Cash Cow University. In deze cursus leer je alles over het opzetten van een YouTube kanaal. Je leert hoe je de video’s upload en welke niche je het beste kunt kiezen. Er is zelfs een lijst met onderwerpen die het meest opleveren. Door het volgen van een cursus kun je veel meer uit je YouTube Cash Cow channel halen, je weet dan immers wat je moet doen en hoe je dit moet aanpakken.

Kan ik veel verdienen?

Jazeker als je alles goed aanpakt kunnen je verdiensten na verloop van tijd behoorlijk oplopen, zoveel zelf dat je er van kan leven. YouTube heeft iedere maand 2 miljard ingelogde gebruikers. Er zitten dus heel erg veel mensen op YouTube. Nu zal niet iedereen jouw kanaal zien maar als bijvoorbeeld maar 0,000001% jouw kanaal ziet is dat al 4000 views per dag. Dus aan een heel klein percentage van alle YouTube bezoekers heb je al genoeg.

Naast een Cash Cow channel zijn er ook nog andere manieren waarop je geld kunt verdienen met YouTube. Zo kun je merchandise artikelen promoten en verkopen. Of je kunt aan affiliate marketing doen. Er zijn ook kanalen waar je voor moet betalen dus al je zo’n kanaal hebt verdien je daar aan. Of men kan een donatie geven.

Maar met een Cash Cow channel heb je wel een voordeel dat je op de lange termijn een passief inkomen op kunt bouwen. Je video’s blijven immers in je kanaal als ze daar eenmaal staan en steeds zullen er personen op de advertenties klikken. Met veel video’s en abonnees kan dat behoorlijk oplopen.

Comments are closed.