Mondygo: het grootste Nederlands crowdfundingproject ooit

Maak kennis met het grootste Nederlandse crowdfundingproject ooit:Mondygo. Nadat dit project, een soort Uber van de online vakanties, gestart is op Geldvoorelkaar is er binnen 24 uur maar liefst ruim 150.000 euro binnen gekomen. Dit grote crowdfundingproject wordt begeleid door OAMKB.

Boeken met één keer zoeken
Het streven van Mondygo is om een einde te maken aan de onoverzichtelijke jungle aan vakanties die online te vinden is. Hoe ze dit willen doen? Door alle websites met elkaar te combineren. Zowel websites voor complete all-in reizen, als websites waar je losse vakantie onderdelen kunt combineren. Alles komt op één site, waar je met één muisklik jouw droomvakantie kan zoeken, vergelijken, samenstellen en natuurlijk boeken. Dit staat niet alleen garant voor ontzettend veel gemak, je krijgt ook volledige prijstransparantie en garantie.
Meer dan alleen geld
De afgelopen jaren heeft Mendel Chiu van OAMKB Twente zich gespecialiseerd in crowdfunding en inmiddels kan hij met recht de specialist van Nederland genoemd worden. Eerder begeleidde hij Cheaptaxis, Wingman en Rock & Royal. Alle drie met succes. Ook zijn eigen onderneming is gefinancierd met behulp van crowdfunding. Het voordeel hiervan is zeker niet alleen het geld dat je zo snel bij elkaar kan krijgen. Het is meteen ook de ideale manier om te toetsen of jouw idee aanslaat en tegelijkertijd flink wat naamsbekendheid op te bouwen. Zo hebben veel mensen voor de lancering al van jouw product gehoord. Bovendien zorgt het voor betrokkenheid. Als je geïnvesteerd hebt in Mondygo, is het ook een klein beetje van jou.

Wie investeert er?
De oprichter van dit project, Freek Veldman, heeft al flink wat aandeelhouders weten te verzamelen. Het benodigde bedrag is al grotendeels binnen, het crowdfundingbedrag van 1 miljoen euro, wordt nu vooral als marketingtool ingezet. Er is ruim 5 miljoen geïnvesteerd door o.a. het StartupPLUS Fonds van Smart Capital Network en het Innovatiefonds Provincie Limburg. Ook het OAMKB investeert, want Online Accountants MKB staat achter ondernemers die kiezen voor crowdfunding. Elke ondernemer kan een aanvraag doen voor crowdfunding door Online Accountants MKB. Ook als je al een bestaand bedrijf hebt, kan je kiezen voor crowdfunding met het OAMKB. Interesse? Kijk op www.oamkb.nl.

OAMKB staat voor omdenken in administratie. De accountants van OAMKB zijn sterk in automatisering, geven 24 uur per dag inzicht en dat voor een vaste maandprijs. OAMKB is de afkoring van Online Accountants MKB.

Kies jij bij het boeken van je volgende vakantie ook voor Mondygo?

Comments are closed.