Online handelen in aandelen kan iedereen

Tegenwoordig bieden steeds meer websites de mogelijkheid te handelen op de beurs vanaf de luie stoel. Online handelen in aandelen is populair onder jongeren en volwassenen als tweede of alternatieve inkomstenbron.

In Nederland handelen zo’n 250.000 mensen per dag via trading apps en aandelen handelsplatformen. Het is ook al lang niet meer zo dat men duizenden euro’s nodig heeft om een account te openen. Bij de meeste aandelen websites kan je al een account maken vanaf 100 a 300 euro. Het werkt een beetje hetzelfde als online pokeren, je stort geld op een online aandelen account en vervolgens kan je met dat geld aandelen kopen en verkopen. Wanneer je balans de gewenste hoogte heeft bereikt keer je uit naar je bankrekening. Het handigste hieraan is dat je NOOIT meer kan verliezen dan je inleg.

Je hebt het hele risico tijdens het handelen in aandelen dus zelf in de hand. Met een degelijke strategie en een beetje geluk is winst maken niet geheel ondenkbaar. Natuurlijk verliezen ook de beste daytraders en beleggers wel eens een trade en maken ze dan een klein beetje verlies maar in een keer je hele inleg verliezen komt slechts zeer zelden voor. Om een risicovrije handelsstrategie samen te stellen is enige basiskennis en/of het volgen van beursnieuws mooi meegenomen.

Op de website onlinehandelen.com kan men informatie vinden over het online handelen in aandelen. Zo zijn er diverse educatie video’s en artikelen beschikbaar, een beleggersforum en aandelen website reviews. Van de beginnende belegger tot de ervaren daytrader, voor elk type beurshandelaar is er leuke, leerzame en unieke content beschikbaar. Let op: voor beginnende beleggers is er op dit moment de Demo Geld Competitie bezig waar men met virtueel geld deelneemt aan een ‘beursspel’ waar de gene die aan het einde van de periode de hoogste balans heeft de gloednieuwe iPad Air 3 wint.

Comments are closed.