Regel je droom goed

Al vanaf kleins af aan is het je droom om kok te worden. Vroeger stond je altijd met veel plezier mee te kijken hoe je moeder kookte en mocht je af en toe helpen. Tegenwoordig zet jij iedere avond de maaltijd op tafel en kook je ook vaak voor vrienden en familie. Jouw doel is om later je eigen restaurantje te beginnen. Je moet hier veel voor sparen want het kost veel geld om zo een onderneming te starten maar je bent nu eindelijk zo ver. Samen met je man besluit je het avontuur aan te gaan en keihard te gaan werken om een mooi restaurant te maken en heerlijke gerechten te serveren. In het begin was het eventjes lastig, maar nu steeds meer mensen langs zijn geweest en het aanbevelen aan andere, gaat het je voor de wind. Het probleem is wel dat het een beetje erg druk begint te worden en jullie niet meer al het werk met zijn tweeën kunnen doen. Er wordt dan ook besloten dat het nodig is om een extra kok en meer personeel aan te nemen. Dit is weer een nieuwe uitdaging omdat het zo goed ging en nu gaat het anders worden. Zo moet je je bijvoorbeeld ook bezig gaan houden met het salaris van jouw personeel. Loonberekening is niet erg makkelijk en vooral in de horeca zit dit erg ingewikkeld in elkaar doordat de CAO’s en bedrijfstakregelingen ingewikkeld in elkaar zitten.

Wanneer je er voor kiest om een hr salarisservice aan te nemen, zal je niet tegen deze problemen aanlopen. Het betalen van het salaris aan je werknemers wordt namelijk door hun opgepakt dus daar hoef jij je dan niet meer mee bezig te houden. Zo bespaar je hier erg veel tijd mee die je kan besteden aan het restaurant en daarnaast heb je ook de zekerheid dat dit goed zal verlopen. Daarnaast heb je wel altijd inzicht in deze salarisgegevens zodat je hier wel altijd overzicht over hebt.

Comments are closed.