Samenwerken in een poule met meerdere bitcoin miners

Bitcoin miners – geld maken

Geld maken zonder er iets voor te doen klinkt als een droom. Natuurlijk weten we allemaal dat je hard moet werken om geld te maken. Toch is er een legale manier om zelf geld te gaan maken. Dit heeft alles te maken met de zogenaamde bitcoin miners die hiervoor worden ingezet. Een bitcoin miner is een soort super computer die gebruikt wordt om lastige codes te ontcijferen. Het kraken van een code levert 25 bitcoins op. Een bitcoin is een digitale munt die gebruikt kan worden om in te beleggen of om spullen mee te kopen. De waarde van een bitcoin is net als met echt geld vastgesteld op de beurs. Een bitcoin is afhankelijk van de koers al snel honderden euro’s waard. Je kan zo honderden euro’s verdienen door gebruik te maken van bitcoin miners.

Samenwerken in een poule met meerdere bitcoin miners

Er is alleen één nadeel en dat is het vermogen van jouw super computer. Er zijn wel tientallen bitcoin miners nodig om één code te kraken. Hier doen computers echt 24/7 over en een hele sterke poule lukt het om één code per dag te kraken. De codes worden steeds lastiger om zo de waarde van de munt hoog te houden. Je wilt tenslotte wel geld maken wat ook echt iets waard is. Natuurlijk heb je zelf niet het vermogen om te investeren in tientallen bitcoin computers. Dit is de reden dat je samenwerkt in een poule. Na ratio van het computervermogen van alle deelnemers worden de bitcoins verdeelt. Afhankelijk van de kracht van jouw computer kan je één tot twee bitcoins per maand verdienen.

Bitcoin miners in de cloud aanschaffen

Het kost veel tijd en interesse in ICT om een bitcoin miner de ideale instellingen te geven om zo het meeste geld eraan te verdienen. Daarnaast heb je een lage stroomrekening nodig om de kosten te kunnen denken. Je kan dus niet gratis geld maken en het is nog maar de vraag hoe snel je rendement gaat maken afhankelijk van de beurswaarde. Een oplossing voor deze problemen is cloud mining. Je kan zo een bitcoin miner in de cloud aanschaffen. Alles wordt voor je geregeld van de bitcoin miner tot de instellingen en je hoeft nu alleen nog maar te kijken hoe het geld op je rekening wordt bijgeschreven.

Comments are closed.