Waarom zou je beginnen met bitcoin minen?

Waarom zou je beginnen met bitcoin minen?

Het is een simpele manier om geld te verdienen. Door samen te werken in poules kan je al snel een paar honderd euro extra per maand verdienen. Het enige nadeel wat hier tegenover staat is je investering en de stroomkosten. De investeringskosten en stroomkosten heb je er al snel uit als je kiest voor cloud mining. Daarnaast heb je bijna geen kennis nodig van het minen doordat werkelijk alles voor je geregeld wordt. Overweeg zelf eens om honderden euro’s per maand te verdienen met bitcoins.

Bitcoin miner

Bitcoins minen is tegenwoordig een hele kunst geworden. Door lastige codes met een soort super computers te kraken wordt er een buit van 25 bitcoins losgelaten. Deze bitcoins worden uitgekeerd aan iedereen die heeft meegedaan aan bitcoins minen. Dit is vrij lucratief want stel dat je één bitcoin per maand verdient dan verdien je al snel honderden euro’s afhankelijk van de waarde van de munt. Het is een digitale munt dus de waarde kan nog weleens per keer verschillen. De enige kosten die je hebt zijn de investeringskosten in de bitcoin miners en de stroom kosten. Om deze digitale munt binnen te halen heb je namelijk een computer nodig die dag en nacht kan draaien met de speciale miners. Dit verbruikt veel stroom en dit zijn dan ook je vaste lasten als je de bitcoins wil binnenhalen.

Bespaar op stroomkosten met cloud mining

Eén van de nadelen van een bitcoin miner is dus voornamelijk de stroomkosten. Gelukkig kan je hierop besparen door te kiezen voor cloud mining. Je kiest zelf het bedrag dat je wil investeren en extern wordt jouw bitcoin miner opgezet. Met een speciaal account kan je inloggen en kijken wat jouw miner tot nu toe heeft gepresteerd. Zodra de bitcoins binnenrollen kan je jouw account opgeven en worden ze naar je overgemaakt. Het enige wat je voor cloud mining betaalt zijn de investeringskosten en een percentage van de opbrengst. Dit geld wordt gebruikt om de miner te onderhouden en de stroomkosten te betalen. Je betaalt verder geen jaarlijkse kosten en geen stroomkosten en dit maakt het heel lucratief om zelf te beginnen met bitcoins.

Comments are closed.