Activiteiten tijdens de zwangerschap

Verwacht je een kindje? Dan is dit een hele bijzondere tijd die aanbreekt. Een tijd waarin er veel geregeld moet worden, maar waarin er ook genoeg leuke dingen gedaan kunnen worden! Tijdens je zwangerschapsverlof kun je allerlei leuke dingen doen. Heb je altijd al een online cursus Spaans willen volgen? Dan is dit je kans! Maar ook voor creatieve of culturele activiteiten is er voldoende mogelijkheid. Let er wel op dat je je niet te druk maakt. Het is altijd belangrijk om naar je lichaam te blijven luisteren.

Dagje weg

Het kan heel leuk zijn om een dagje weg te gaan met je partner. Natuurlijk moet je lichaam dit wel toelaten. Het is niet de bedoeling dat je een hele dag moet rondwaggelen in een pretpark of de dierentuin. Kies daarom voor een activiteit waarbij je lekker kunt relaxen. Lekker uit eten of high tea-en kan heerlijk zijn. Nog even ongestoord genieten van een lekker etentje en van elkaar. Dit zal over een tijdje een stuk gecompliceerder worden. Ga dus naar jullie favoriete restaurant en geniet van de avond. Je kunt de avond afsluiten met een mooie film in de bioscoop. Zak lekker onderuit in een bioscoopstoel en ga voldaan weer terug naar huis.

Activiteiten thuis

Je hoeft niet per se uit huis te gaan om een leuke dag te beleven. Thuis zijn er ook genoeg nuttige en leuke dingen te doen. Vooral als je je rust wil houden is het een goed plan om lekker thuis te blijven. Heb je altijd al dat ene boek willen lezen of die ene serie af willen kijken? Dan is dit het moment om eraan te beginnen. Plof neer in je favoriete stoel en geniet de hele middag van de rust. Wil je het leuke met het nuttige combineren? Ga dan eens aan de slag met een fotoboek. Je hebt vast wel ergens foto’s liggen, van de vakantie of van een leuk dagje Efteling. Zoek deze bij elkaar en plak ze in een fotoboek. Natuurlijk moeten deze voorzien worden van leuke teksten en versiering. Na afloop heb jij een prachtig fotoboek wat je met veel trots aan iedereen kunt laten zien. Heb jij al je foto’s digitaal? Dan kun je je fotoboek ook online maken en laten afdrukken. Een paar dagen later valt jouw fotoboek op de mat! Er zijn nog meer creatieve activiteiten die je kunt doen tijdens je zwangerschap. Ontwerp bijvoorbeeld de geboortekaartjes. Een persoonlijk geboortekaartje is wel zo leuk. Ga er dus eens goed voor zitten en ontwerp geboortekaartjes die helemaal naar jouw zin zijn! Heb je veel energie over? Volg dan eens een online cursus. Een taal, binnenhuisarchitectuur, fotografie, het kan tegenwoordig allemaal.

Pretecho

Dit is misschien wel de meest bijzondere activiteit van allemaal. Een pretecho is een prachtig moment voor jou en je partner. Jullie kunnen namelijk samen kijken naar jullie kindje in levensechte tinten op een 3D pretecho. Bij deze 3D echo zie je beelden met diepte in roze gladde tinten. Zo kun je echt al zien of je kindje op papa of mama lijkt! Wil je een stapje verder gaan? Kies dan voor een 4D pretecho. Ook hier zie je je kindje in echte roze tinten op beelden met diepte. Echter is het grote verschil dat bij een 4D pretecho de beelden bewegen. Zo zie je jouw kindje live bewegen! Een pretecho met geslachtsbepaling is ook heel bijzonder. Kies dus voor de pretecho die het beste bij jullie past.

Comments are closed.