Complete vrouwenverzekering van Energiek

Verzekeringen zijn er in alle soorten en maten en voor allerlei doelgroepen. Tegenwoordig kan ook de actieve en zelfverzekerde vrouw terecht bij een verzekeringsmaatschappij die zich op de vrouw richt. Zorgverzekeraar Energiek is een echte vrouwenverzekeraar en biedt ziektekosten-, aanvullende- en tandartsverzekeringen aan die goed aansluiten bij de zorgwensen en -behoeften van moderne vrouwen. Energiek biedt onder meer uitstekende vergoedingen aan voor bijvoorbeeld anticonceptie of borstkankeronderzoek, en ook kinderen kunnen prima worden meeverzekerd op de polis van de ouders.

Goed verzekerd met TandExtra
Uiteraard is het zorgpakket van Energiek niet beperkt tot medische hulp alleen. Dankzij de diverse tandartsverzekeringen zijn ook tandheelkundige hulp en mondzorg goed gedekt. Heb je behoefte aan een eenvoudige maar goede tandartsverzekering, dan is de Energiek TandExtra de juiste keuze. Met deze betaalbare aanvullende verzekering heb je recht op een vergoeding van 80% met per kalenderjaar een maximumbedrag van 250 euro. Hieronder vallen zowel de behandel- als techniekkosten. Daarnaast is ook spoedeisende mondzorg in het buitenland gedekt en zijn met een TandExtra-verzekering vergoedingen mogelijk voor orthodontie bij kinderen tot achttien jaar, zoals het aanbrengen van een beugel.

Uitgebreidere orthodontieverzekeringen
Om nog beter verzekerd te zijn van mondzorg heeft Energiek diverse orthodontie/ tandartsverzekeringen voor jou en je kind. Kinderen tot achttien jaar kunnen voor hun gebitscontrole en bepaalde behandelingen aanspraak maken op de basisverzekering van de ouders. Heb je liever een omvangrijker tandartspakket dan kan bij Energiek een aparte tandarts of orthodontie verzekering worden afgesloten. Wat deze verzekeringen zo bijzonder en compleet maakt, is dat veel specifieke behandelingen rond tandheelkundige hulp worden vergoed. Behalve het TandExtra-pakket heeft Energiek een TandPlus- of TandTop-verzekering voor je. Gedurende het kalenderjaar kun je altijd overstappen op een van deze uitgebreidere varianten.

TAG: WomanINC.nl – http://www.zorgverzekeringzwanger.nl/

Comments are closed.