Een E-sigaret kopen

Wil je goedkoop roken of juist van je rookverslaving afkomen? Stap dan over op elektrisch roken met de e-sigaret! E-sigaretten blijken volgens onderzoeken dé manier om te stoppen met het roken van traditionele tabaksproducten. Ongeveer 30% van de rokers lukt het, door over te stappen op elektrisch roken, om te stoppen met het roken van gewone sigaretten of shag. E-sigaretten kan je gewoon online aanschaffen.

 

E-sigaret vergelijken

Voordat je een e-sigaret aanschaft, is het verstandig om meerdere exemplaren met elkaar te vergelijken. Let op de prijs maar let o.a. ook op de verdamper. Goedkope exemplaren simuleren het echte roken minder goed, waardoor elektrisch roken misschien kan tegenvallen. Je kan het beste een e-sigaret kopen die je zelf kunt hervullen met e-liquid. Dit is een vloeistof waarin de nicotine zit en die je bij verdamping inhaleert.

 

E-sigaret kopen en een berekening maken

Schaf je een e-sigaret aan, dan is het verstandig om vooraf te berekenen hoeveel e-liquids je nodig hebt. Deze kan je dan meteen meebestellen. Een flesje e-liquid kost doorgaans niet meer dan enkele euro’s en je kan hier lang mee doen. Er zijn e-liquids op de markt met ieder weer een andere dosis nicotine. Op die wijze kan je én tegelijk stoppen met het roken van tabak én ook nog eens je nicotineverslaving afbouwen.

 

Elektrisch roken is waarschijnlijk minder schadelijk

Elektrisch roken blijkt veel minder schadelijk te zijn dan regulier roken, of te wel het roken van gewone sigaretten of shag. Je krijgt namelijk veel minder schadelijke stoffen binnen die je wel binnen zou krijgen indien je gewoon zou roken. Bij de verbranding van tabak vinden er namelijk veel verbindingen plaats tussen stoffen onderling. Op die manier inhaleer je tot zelfs honderden schadelijke stoffen. Door elektrisch te roken krijg je naast deze stoffen ook geen kankerverwekkende stof zoals teer binnen, of koolmonoxide.

 

Welke e-sigaret kopen?

Als je wilt beginnen met elektronisch roken, dan kunnen we het ons voorstellen dat je niet weet welke e-sigaret je het beste kunt kopen. E-sigaretten zijn in allerlei soorten te koop. We onderscheiden o.a. clearomizers, atomizers en ook wegwerpsigaretten. Op onze website kan je nagaan wat de verschillen zijn tussen deze e-sigaretten en welke sigaret het beste bij jou past!

Comments are closed.