Axion RC

Bij het bouwen van de Axion RC modelvliegtuigen wordt veel aandacht besteedt aan de materialen. Doordat die materialen zo sterk zijn, en bovendien alle onderdelen makkelijk te vervangen zijn, hebben de modellen een bijzonder kenmerk. Ze zijn heel geschikt voor de beginnende model vlieger. Want vergis je niet, als beginnende piloot ga je fouten maken.

Pilot Error

In de echte vliegerij heet een dergelijke fout een Pilot Error, ofwel een fout van de piloot. De gevolgen kunnen ook in de model vliegerij erg zijn. Een pas gekocht model en een beginnende piloot, geen goede combinatie. En juist daarom is Axion RC zo bijzonder. De modellen van Axion RC zijn niet alleen mooi, en gemaakt van hoogwaardige materialen, het zijn ook nog eens modellen gemaakt naar de werkelijkheid. Natuurlijk heeft niemand van ons in een echte Spitfire gevlogen, dat kan ook niet. De Spitfire werd ingezet in de Tweede Wereldoorlog. Een Spitfire model zelf nabouwen is een hele klus, en dan is het nog niet zeker of het allemaal goed gaat en of het gebouwde model ook werkelijk vliegt.

Klaar voor de start

Het Axion RC Spitfire radiografisch bestuurbare vliegtuig is kant en klaar afgebouwd en klaar om te vliegen. Radiografisch bestuurbaar wil in dit geval zeggen dat iedereen er mee kan vliegen. Het toestel is ook zo klein dat het zelfs mogelijk is in de achtertuin van een huis te oefenen. Dus geen zorgen voor de amateur piloot, er zijn genoeg mogelijkheden om te oefenen.

Of toch liever de tegenstander vliegen? Ook de Axion rc bf-109 Messerschmitt is vliegklaar leverbaar, net zo klein, ongeveer, maar vooral net zo makkelijk te vliegen. Het is natuurlijk wel een opvallend model, en eigenlijk net zo beroemd als de Spitfire.

Veel modellen

Axion RC heeft niet alleen militaire modellen, ook wanneer het uw wens is een gewoon vliegtuigje te besturen, met de modellen van Axion RC is alles mogelijk. Axion heeft modellen die het meest lijken op zweefvliegtuigen, of op de bekende Piper Cup. Bijvoorbeeld de Axion RC TL 3000 3ch – 2.4Ghz RTF. Het is een toestel dat in het echte leven bedoelt is als prive vliegtuigje. Niet groot dus, maar ook niet al te klein.
Het heeft een simulator aansluiting voor de PC en ook het opladen gebeurt direct via de PC.

Direct bestellen en probeer de opwindende hobby. Het wordt vast een blijvende liefhebberij, voor het hele gezin.

Comments are closed.