Muurstickers

U kunt uw huis op eenvoudige wijze verfraaien door het aanbrengen van muurstickers.
Bij de webwinkel van MuDeCo vindt u een ruim aanbod van muurstickers, tuindoeken en raamdecoratie in verschillende thema’s en afmetingen. Kijk op www.topmuurstickers.nl voor alle informatie en om inspiratie op te doen.
Muurstickers zijn geschikt voor vrijwel alle ruimtes in uw huis en ook voor op kantoor. Een muursticker geeft direct een andere sfeer aan uw slaapkamer, woonkamer of keuken.

Voor welke ruimtes zijn muurstickers geschikt?

Eigenlijk kan een muursticker overal tot zijn recht komen, van woonkamer tot keuken en slaapkamer, kinderkamer, studentenkamer en zelfs in uw garage en op kantoor. Het aanbod van stickers is bij MuDeCo heel groot maar u kunt ook uw eigen ontwerp maken of teksten laten aanpassen. U krijgt een vrijblijvend en gratis ontwerp toegezonden.
De tuindoeken van MuDeCo creëren een romantische sfeer, heel geschikt voor de slaapkamer. Het zogenaamde doorkijkje is er in veel verschillende soorten en maten.

Groot aanbod van muurstickers voor de kinderkamer

De babykamer is voor de (aanstaande) ouders een ruimte die zij vaak heel zorgvuldig inrichten. De meubeltjes en kleertjes worden op kleur en kwaliteit gekozen, maar ook de kamer zelf moet zo mooi en lief mogelijk worden ingericht. Beertjes, dolfijnen en natuurlijk Winnie de Pooh zijn veel gekozen afbeeldingen. MuDeCo heeft een breed aanbod van muurstickers speciaal voor de babykamer.
Ook zijn teksten verkrijgbaar speciaal voor tweelingen.

Muurstickers en thema’s

MuDeCo levert muurstickers in veel verschillende thema’s. Naast de gewone thema’s zoals dieren, bloemen, bomen en sport zijn ook stickers verkrijgbaar speciaal voor Kerst en Halloween, geboorte van een kind en wereldkaarten. U kunt kiezen uit 51 kleuren muurdecoratie & raamdecoratie.
Verzending van uw bestelling is bij MuDeCo gratis. Tuindoeken worden geleverd met een afwerking naar keuze: omzomen in verschillende zoommaten of met ringen.

Comments are closed.