Ticket to ride Spellenhuis kopen

Wanneer je Ticket to ride Spellenhuis koopt, haal je een gezelschapsspel in huis dat je echt gespeeld moet hebben. Het bordspel werd ontwikkeld door Alan R. Moon en in 2004 voor het eerst uitgegeven door Days of Wonder. Sinds de release zijn er miljoenen exemplaren verkocht. Ook zijn er diverse nieuwe edities en toevoegingen uitgebracht. Vrijwel elk jaar komt daar weer iets nieuws bij. De kracht van het spel ligt voornamelijk in de eenvoud ervan. 

Ticket to Ride is bij Het Spellenhuis altijd beschikbaar

Het doel van het spel is eenvoudig: zo lang mogelijke treinroutes bouwen en zo veel mogelijk plaatsen aandoen. Je krijgt punten voor het leggen van spoorverbindingen tussen steden. De langste trein route wordt aan het eind van het spel beloond. Punten scoren doe je ook met behulp van bestemmingskaarten, waarmee je twee verre bestemmingen verbindt. Die opdrachten houd je voor de rest van de spelers verborgen. 

Je kunt tijdens het spel drie verschillende acties uitvoeren: een kaart trekken, een route claimen of voor een extra bestemmingskaart kiezen. Strategisch denken is belangrijk, want je wilt natuurlijk voorkomen dat je tegenstanders kritieke routes in hun bezit krijgen! Denk je erover om Ticket to Ride bij Het Spellenhuis te kopen? Het spel is geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar en kent een speeltijd van 30 tot 60 minuten en is altijd direct op voorraad. 

De verschillende versies van dit bordspel

Niet alleen voor de originele versie van Ticket to Ride ben je bij Het Spellenhuis aan het juiste adres. Ook andere edities, waaronder Ticket to Ride Europe, Ticket to Ride the Heart of Africa en Ticket to Ride Rails & Sails zijn bij deze winkel verkrijgbaar. Voor verschillende versies van het spel kun je ook nog eens uitbreidingen aanschaffen. Of je nu op zoek bent naar het basisspel, een andere versie of een uitbreiding, bij Het Spellenhuis vind je het allemaal. De winkel geldt reeds sinds 2003 als specialist op het gebied van kaart- en bordspellen. 

Ticket to Ride Europe

Het grootste deel van de liefhebbers van dit spel heeft de Europese versie in zijn bezit. Dit is de opvolger van de originele Amerikaanse. Het leuke van deze editie is dat er tunnels aan zijn toegevoegd, die op geheel eigen wijze voor extra spanning zorgen. Hetzelfde geldt voor de veerboot routes. De Europese Ticket to Ride zit bij Het Spellenhuis standaard in het assortiment. Ook uitbreidingen voor deze versie zijn volop verkrijgbaar. 

Topfavoriet onder de bordspellen

Degenen die Ticket to ride Spellenhuis of elders hebben aangeschaft, zijn razend enthousiast. Ze zijn positief over het grote, kleurrijke speelbord dat dankzij zijn grootte ook altijd overzichtelijk blijft. Dat het spelbord uit één deel bestaat, wordt ook als een pluspunt gezien. Verder noemen zij dat de speluitleg duidelijk is en dat de duur van het spel ervoor zorgt dat spelers geen enkel moment verveeld raken. Ticket to Ride hoort bij Het Spellenhuis tot de topfavorieten. 

Comments are closed.