Afvalcontainer huren? Bestel bij recycle-bak.nl

Ga je je huis verbouwen en wil je het afval op een gemakkelijke manier kwijtraken? Dan ben je bij Recycle-bak.nl aan het goede adres. Wij verhuren afvalcontainers voor verschillende soorten afval en in diverse maten.

Langer dan een eeuw werkzaam

Al langer dan een eeuw bestaat ons bedrijf, waardoor we veel ervaring hebben in de afvalbranche. Door onze vele ervaring weten we waar jij behoefte aan hebt als het gaat om het huren van afvalcontainers en de snelle en voordelige afvoering van je afval. Het niet goed kunnen weggooien van afval is vervelend als je klaar bent met een grote klus.

Levering

Als je bij ons een container voor 15:00 uur besteld, heb je hem de volgende dag al bij of in je huis staan. Ook zorgen wij ervoor dat je deze container tegen de laatste prijs kunt huren. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van het resultaat van je verbouwing zonder dat je afgeleid wordt door de rotzooi die achterblijft. De bak kun je tot 8 weken laten staan.

Recycling

Wij zijn een grote voorstander van recycling. Op die manier wordt het milieu zo min mogelijk belast. Wij verhuren verschillende soorten afvalcontainers zodat het voor on gemakkelijker voor ons om jouw afval te recyclen. Doordat wij je afval recyclen, komen er geen onverwachte kosten bij.

Midden Nederland

Voor het snel kunnen leveren van containers tegen de laagste prijs richten wij ons op voornamelijk op klanten uit midden Nederland. Het gaat om de provincies: Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland.

Verschillende soorten afval

Wij verhuren containers voor verschillende soorten afval. We hebben containers voor afvalhout en houtafval, bouwafval en grofvuil, dakafval en dakleer, grondafval, puin en groenafval.

Containers in verschillende maten

De containers voor afvalhout en houtafval, bouwafval en grofvuil en groen afval bieden wij aan met een inhoud van 3 tot en met 30 m3. Als je een container nodig hebt voor dakleer en dakval kunt u een container huren vanaf 3 tot en met 10 m3. Onze containers voor grondafval en puin zijn vanaf 3 tot en met 15 m3.

Comments are closed.