Bekende meubelmerken bij Casba

In de woonwinkel van Casba Wonen in Zoeterwoude kunt u terecht voor de mooiste meubelmerken en woonaccessoires. Op de eerste etage in de Woontoren vindt u bijvoorbeeld onze Leolux Studio. Dit bekende merk ontwerpt een reeks designmeubelen, waarin de passie voor het vak terug te zien is. U kunt vele kanten op met de Leolux meubelen en in onze Studio krijgt u hier een mooi beeld van. Daarnaast kunt u voor de echte koopjes van Leolux terecht in onze outlet. Kom inspiratie op doen en misschien vindt u wel de bijzettafel waar u naar op zoek was. Wij staan ook altijd voor u klaar om u te adviseren over uw interieur. Deel uw idee├źn met ons en wij helpen u graag verder.

Veelzijdig Bert Plantagie
Ook het prachtige meubelmerk Bert Plantagie kunt u terugvinden in de woonwinkel van Casba. Dit merk biedt een sfeervolle collectie meubelen en accessoires om uw woonkamer mee in te richten. Minimalisme is het eerste woord dat naar boven komt als gevraagd wordt om de meubelen van dit merk te omschrijven. Ook details zijn erg belangrijk bij het ontwerpen van Bert Plantagie producten. De kwaliteit van de producten wordt steeds in de gaten gehouden en alleen de beste materialen worden gebruikt bij het vervaardigen van Bert Plantagie meubelen. Er is altijd wel iets van Bert Plantagie te vinden dat past bij uw smaak en interieur, omdat de meubelen in vele verschillende materialen en kleuren te verkrijgen zijn.

De collectie van Bert Plantagie kunt u bewonderen in de showroom bij Casba Wonen, maar u kunt natuurlijk ook eens een bezoekje brengen aan de online shop. En vergeet vooral niet te komen kijken in onze outlet Bert Plantagie, waar veel mooie meubelen van dit sfeervolle merk voor een zeer aantrekkelijke prijs te vinden zijn. Misschien vindt u hier wel uw ideale salontafel

Comments are closed.