Berentakken als decoratie

Natuur in huis halen is booming. Heeft u een natuurlijk interieur en wilt u uw interieur opvrolijken? Berentakken zijn als verschillende decoratiemanieren in te zetten. In dit artikel een aantal leuke idee├źn.

Afscheidingswand

Steeds vaker worden er natuurelementen in huis gehaald als decoratiemiddel. Zo worden er vaak berentakken gebruikt als afscheidingswand binnen een woning. Berentakken zijn een mooie manier om een woning in verschillende delen op te delen. Door het gebruik van deze takken blijft de woning groot ogen.

Kaarshouders

Van berentakken zijn gemakkelijk kaarshouders te maken. Zet de tak rechtop, lijm er een schaaltje op en zet hier vervolgens een waxinelichtje of een mooie grote kaars op. Eenvoudig maar erg stijlvol!

Bijzettafeltje

Bundel een aantal berentakken aan elkaar, plaats hier een mooie glazenplaat op en je hebt een handig bijzettafeltje.

Fotolijstje

Met vier takken kan er een leuk fotolijstje gemaakt worden. Leuk om op de kast te plaatsen tijdens het herfstseizoen.

Lampentakken

Er zijn tegenwoordig veel lampentakken in omloop. Ook deze lampen worden gemaakt van berentakken. Door deze berentakken te bundel en er een lamp aan te bevestigen bestaat er een lampentak. Deze lampen zijn meestal geschikt voor boven een eettafel.

Een kapstok

Haal de ultieme natuursfeer in huis door ook je kapstok te maken van berentakken. De zijtakken die aan deze tak zitten zijn gemakkelijk te gebruiken als hanger. Hiernaast zijn berentakken gemakkelijk te verven in een frisse opvallende kleur.

Kast

Goed in klussen? Een natuurlijke kast is dan gemakkelijk gemaakt door middel van berentakken. Zaag de takken op de gewenste hoogte en leg hier een plank op. Herhaal dit een aantal keer en er is een kast geboren!

Enthousiast geworden over de bovenstaande decoratiemogelijkheden? Berentakken zijn bij verschillende bedrijven (zoals Intratuin) te verkrijgen. Haal de natuur in huis door dit leuke nieuwe idee! Veel succes met het knutselwerk!

Comments are closed.