Buispalen trillingvrij inbgrengen

Het trillingvrij indrijven van buispalen is duurder dan wanneer dit niet trillingvrij hoeft te worden gedaan. Dit kan een flink bedrag schelen op de eindfactuur. Echter, hoe weet je nu of je wel of niet moet kiezen voor trillingvrij indrijven? Deze beslissing ligt gelukkig niet bij de particulier, maar ligt in de meeste gevallen bij de architect van de totale constructie. Hierbij wordt over het algemeen rekening gehouden met wat toegestaan is op de betreffende locatie. Echter, een second opinion is wel altijd aan te raden.

 

Laat de buispalen prijs controleren

De prijs voor buispalen kan flink oplopen wanneer er gekozen wordt voor trillingvrij indrijven. Het gebeurt wel dat er wordt geadviseerd om te kiezen voor trillingvrij indrijven terwijl dit in principe niet nodig is. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om een relatief kleine aanbouw aan een woning, dan kunnen er smalle stalen buispalen worden gebruikt. De buispalen prijs van dit soort palen is relatief laag en het aanbrengen van deze palen zorgt voor minimale trillingen. Als er in dit geval toch wordt gekozen voor het trillingvrij indrijven, wat dus eigenlijk niet nodig is, dan kan dit de prijs verdubbelen. Laat daarom altijd de berekening van de kosten controleren. Er zijn bedrijven die de analyse tegen een kleine vergoeding voor je uit kunnen voeren. Ontdek de beste prijs op Zielemanheiwerken.nlĀ 

 

Vraag altijd meerdere offertes aan

Natuurlijk wil je de werkzaamheden zo voordelig mogelijk laten uitvoeren. Het is daarom altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen. De meeste bedrijven stellen deze gratis en vrijblijvend voor je op, zodat je alle gelegenheid hebt om de mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Kijk naast de prijs ook zeker naar de referenties van bedrijven.

Comments are closed.