Composiet aanrechtblad en graniet aanrechtblad

Composiet aanrechtblad en graniet aanrechtblad

Composiet aanrechtblad is een voordelige oplossing als u een stenenaanrecht wilt, maar u niet de volle pond wilt betalen. Een composiet aanrechtblad heeft de natuurlijke steenuitstraling die u zoekt alleen tegen een betaalbaar prijskaartje. Composiet bestaat namelijk uit meerdere elementen zoals kwartszand en een speciaal bindingsmiddel. Doordat composiet zelf gemaakt wordt zijn er veel meer kleurslagen mogelijk vergeleken met natuursteen. Daarnaast kan een composiet aanrechtblad worden afgewerkt met een spiegeleffect om uw aanrecht echt te laten stralen.

Voordelen van een composiet aanrechtblad.

Een composiet aanrechtblad heeft diverse voordelen. Als eerste is het zeer onderhoudsvrij, waardoor u niet wekelijks bezig bent met uw aanrechtblad. Vloeistoffen en vetten trekken namelijk bijna niet in het materiaal, waardoor u geen speciaal onderhoudsprogramma hoeft uit te voeren. Daarnaast is het zeer duurzaam en bovenal krasvast zodat uw aanrecht niet snel beschadigd raakt. Een composiet aanrechtblad is zeker weten het overwegen waard als u opzoek bent naar een nieuw keukenblad. Vooral vanwege de aantrekkelijke prijs die u per meter betaalt vergeleken met andere steensoorten.

Betaalbaar natuursteen met een graniet aanrechtblad.

Een graniet aanrechtblad wordt al honderden jaren in de keuken gebruikt. Miljoenen jaren geleden is graniet ontstaan als stollingsgesteente door lava. Over de hele wereld wordt graniet in speciale steengroeve naar boven gehaald. Doordat het een natuurlijk product is lijkt geen enkel granieten aanrechtblad hetzelfde. De uitstraling van de natuursteen is absoluut luxe en prachtig om naar te kijken. Een graniet aanrechtblad maakt een keuken dan ook echt modern zoals het van te voren bedoeld is. Van al het natuursteen dat verkrijgbaar is blijkt een graniet aanrechtblad de meest betaalbare van allemaal te zijn.

Voordelen van een graniet aanrechtblad.

Een graniet aanrechtblad heeft als grootste voordeel dat het een zeer hard materiaal is. Hierdoor is het absoluut kras vast en beschadigd uw aanrecht niet zo snel. Door ook nog eens te kiezen voor een speciale afwerking blijft uw graniet aanrechtblad zeker weten schade vrij. Nog een groot voordeel is dat een graniet aanrechtblad hittebestendig is. Het is dus mogelijk om een warme pan of schaal op uw aanrechtblad neer te zetten. Uw graniet aanrechtblad kan dus de warmte van uw keuken goed aan. Dit is handig want dit bespaart u weer veel gedoe met onderzetters. Het laatste voordeel is dat het gesteente slijt en stootvast is. Laat gerust uw servies vallen op uw graniet aanrechtblad zonder schade achter te laten.

Comments are closed.