Creëer schaduw met de producten van Nesling

Met warme dagen heerlijk op het terras zitten is fantastisch. Alleen kan niet iedereen tegen de felle zon en moet er schaduw gecreëerd worden. Dit kan met een parasol, maar dan ben je wel constant de parasol aan het verschuiven naar waar de zon op dat moment staat en je hebt altijd een parasolvoet in de weg staan. Nesling komt met een zowel geniale als functionele oplossing met de schaduwdoek.

Wat is een schaduwdoek?

De schaduwdoeken zijn zogenaamde harmonicadoeken die je boven je terras, je veranda of pergola kunt hangen. Het grote voordeel is dat je de mate van schaduw en de inval van de zon zelf kunt bepalen met het harmonicasysteem. Bij het doek is een katrol meegeleverd. Hiermee kun heel eenvoudig je schaduwdoek open of dicht schuiven. De schaduwdoeken zijn van dusdanige kwaliteit dat 95% van de schadelijke uv-stralen tegen worden gehouden waardoor je ook nog eens veilig buiten kunt zitten. Daarnaast is het doek schimmelwerend en zeer gemakkelijk schoon te houden. Met de hoes voor de harmonicadoeken met standaard afmeting, is het mogelijk om je schaduwdoek het gehele jaar buiten te laten hangen.

Nesling schaduwproducten op je balkon

Nesling is marktleider op het gebied van schaduwdoeken en biedt alles om op een zo gemakkelijk mogelijke manier schaduw te creëren. Ook wanneer je geen tuin hebt, maar je balkon de hele dag in de brandende zon staat, kun je veel profijt hebben van de schaduwdoeken van Nesling. Heb je een open balkonomheining dan kun je dit eenvoudig bedekken met een schaduwdoek, zodat felle zonnestralen je balkon niet meer bereiken. Heb je last van een invallende zon, dan bewijzen de balkon zonnezeilen hun dienst. De schaduwdoeken zijn allen verkrijgbaar in prachtige natuurlijke kleuren, zoals een zandkleur, gebroken wit of antraciet.

Comments are closed.