De voordelen van een terrasverwarming op gas

Bij het kopen van een terrasverwarmer, kun je kiezen voor terrasverwarming op elektriciteit of voor een terrasverwarmer die op gas werkt. De meeste mensen kiezen voor de aanschaf van een terrasverwarmer op gas en dit is niet voor niets. Investeer je in deze vorm van terrasverwarming, dan profiteer je namelijk van diverse voordelen. Welke voordelen dit zijn, lees je op deze pagina.

Terrasverwarming op gas geeft minder licht

Een terraskachel op gas geeft een oranjerode gloed als ze ingeschakeld worden. Je kunt geen verwarming gebruiken zonder enige vorm van licht, maar het licht van terrasverwarmers op gas is wel veel minder fel dan bij terrasverwarmers die op elektriciteit werken. Daar komt nog bij dat veel mensen de gloed van terrasverwarmers op gas zelfs sfeervol vinden. De gloed wordt geassocieerd met de kleur van vuur en vuur wordt gezien als iets gezelligs en sfeervols.

Gas is goedkoper dan elektriciteit

Het is algemeen bekend dat gas een goedkopere brandstof is dan standaard elektriciteit. Investeer je in een terrasverwarmer die op gas werkt, dan heb je minder energiekosten dan wanneer je een terrasverwarmer gebruikt die op elektriciteit gebruikt. Op de lange termijn kun je veel geld besparen door in een terrasverwarmer op gas te investeren, waardoor veel horecaondernemers deze vorm van terrasverwarming interessant vinden.

Terrasverwarmers op gas zijn krachtiger

Het laatste voordeel van terrasverwarmers die op gas werken, is het feit dat deze terrasverwarmers over het algemeen krachtiger zijn dan terrasverwarmers die op elektriciteit werken. Omdat het bereik van de terrasverwarmers op gas groter is, heb je over het algemeen minder verwarmers nodig om het lekker warm te maken op het terras. De gasten van je hotel, restaurant of café hebben het niet alleen sneller warm als je terrasverwarming op gas hebt, maar je hebt ook nog eens minder verwarmers nodig. Dit betekent dat je minder hoeft te investeren in je terrasverwarming, terwijl je wel van het beste verwarmingsresultaat kunt profiteren.

Comments are closed.