Die gloednieuwe teak loungebank staat klaar!

Optimaal genieten van je tuin begint bij volwaardige meubelen. Op de inrichting van je huis bezuinig je niet, waarom zou je dat wat je tuin betreft wel doen? Erg populair zijn stoelen, banken en tafels van teak. Dit is een zeer sterke houtsoort die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt. En precies dit oorspronkelijke teak van de Tectona grandis (grote teakboom) gebruikt De Teakspecialist voor al haar tuinmeubels.

’s Morgens voor je aan de slag gaat een kopje koffie drinken. ’s Avonds na een drukke dag genieten van die mooie, zwoele zomeravond. Dat lukt prima op een teak loungebank.
Een leuk weetje: op Oost-Java werden van oudsher complete huizen van teak gemaakt. Dat zegt wel wat over de houdbaarheid en stabiliteit. Bij het uitzoeken van een loungebank zijn er allerlei mogelijkheden. In ons assortiment vind je grote, kleine, smalle en brede banken. En voor allemaal geldt: ze zien er super stijlvol uit.

Hét grote probleem met veel tuinmeubelen is dat ze na een tijdje gaan roesten, verweren of zelfs afbrokkelen. Kies je voor teak, dan zal dit je niet gebeuren. Een loungeset van teak is luxueus, comfortabel en oersterk. De Teakspecialist biedt je de mogelijkheid je eigen, unieke lounge set samen te stellen. Je kunt ‘m aanpassen aan het aantal personen dat er gebruik van gaat maken, aan de afmetingen van je tuin en natuurlijk aan jouw stijl en smaak! Heb je geen tuin maar een balkon, serre of dakterras? Ook dan is een loungeset van teak de perfecte keuze!
Haans Lifestyle Daylounge set

Comments are closed.