Een passende lichtoplossing is altijd belangrijk

Net als dat iedere ruimte in huis een ander soort verlichting behoeft, moet er op vele andere plaatsen ook goed worden gekeken naar de verlichting van ruimtes. Fagerhult heeft passende licht-oplossingen voor bijvoorbeeld: bedrijven, onderwijs, retail, outdoor, onderwijs, Health & Care, industriële verlichting en sport. In dit artikel wordt elk van deze gebieden toegelicht.  

Verlichting voor bedrijven

Verlichting op uw werkplek is erg belangrijk. Het stimuleert beweging en geeft positieve verandering op de werkvloer. Passende licht-oplossingen voor iedere werkplek zijn essentieel, omdat elke plek anders is. Deze vraagt dus om een eigen oplossing voor verlichting. Tegenwoordig zijn veel kantoren flexibel en daarom moet verlichting ook meegaan met de tijd. Deze moet comfortabel en energiebesparend zijn en het liefste natuurlijk ook nog persoonlijk in te stellen. Fagerhult heeft hier een speciale oplossing voor, namelijk: de e-Sense Tune. Hiermee regelt u uw persoonlijke verlichting op uw werkplek zelf met uw smartphone.

Verlichting voor onderwijs

Onderzoek toont aan dat omgevingslicht een positief effect heeft op ons welzijn en prestaties. Het maakt mensen alerter en gelukkiger en heeft een positief effect op prestaties. De juiste verlichting is daarom ook in het onderwijs essentieel. Niet alleen werkplekken in bedrijfssfeer zijn belangrijk, ook ruimtes als klaslokalen waar wordt gepresteerd mogen niet vergeten worden.

Verlichting voor retail

Verlichting is een belangrijk onderdeel in elk winkelconcept. Het kan uw merknaam versterken, koopgedrag beïnvloeden en bepaalde gevoelens oproepen. Fagerhult heeft een groot netwerk van professionals op het gebied van verlichting en denkt altijd mee over de toepassing van verlichting in uw winkel. Samen met u vindt dit internationale verlichtingsbedrijf voor elk retailbedrijf een geschikte oplossing.

Verlichting voor outdoor

Outdoor verlichting, oftewel openbare verlichting, maakt een verschil voor mensen. De manier waarop buitenruimtes van woongebieden, schoolpleinen en parken worden verlicht is belangrijk voor het gevoel waarmee mensen de straat op gaan als het donker wordt. De juiste verlichting buiten zorgt ervoor dat mensen zich prettig en veilig op straat voelen. Fagerhult heeft hier speciale licht-oplossingen voor die rekening houden met het milieu en de economie.

Verlichting voor Health & Care

Een ziekenhuis kan door de juiste verlichting toe te passen voldoen aan de wensen van zowel personeel als patiënten. De juiste omgeving in een ziekenhuis kan het genezingsproces van patiënten bevorderen. Zowel fysiologisch als psychologisch heeft het effect. Gekleurd licht bijvoorbeeld, draagt bij aan het oproepen van positieve gevoelens bij de patiënt. Uiteindelijk zorgt de juiste verlichting in ziekenhuizen ervoor dat zowel patiënten als personeel zich beter voelen in de ruimtes. Hierdoor kunnen behandelingen beter en efficiënter worden uitgevoerd.

Verlichting voor industriële verlichting

Met industriële verlichting wordt eigenlijk alle verlichting bedoeld waar de montagehoogtes zo hoog zijn, dat het lastig is om deze te monteren en te onderhouden. In sommige ruimtes kan het lastig zijn om het licht op de vloer te krijgen. Bijvoorbeeld in grote tuincentra’s, supermarkten, distributiecentra’s en op vliegvelden. Het is dan belangrijk dat er voor de juiste licht-oplossing wordt gekozen.

Verlichting voor sport

Ongeacht welke sport er in een ruimte wordt uitgeoefend, bij alle sporten is het belangrijk om goede verlichting te hebben. Of het nu om tennis, basketbal, volleybal, zaalvoetbal of hockey gaat: goed licht maakt sporten voor iedereen leuker. Fagerhult geeft advies over de best passende lichtoplossing bij elke sport.

 

Comments are closed.