Een tijdloze Riverdale klok

De collectie van Riverdale verandert 3 maal per jaar. Evenals de kledingmode is er altijd iets actueels op de markt. Maar de collectie die er al was blijft in de winkels. Dit is de basiscollectie. De klokken van Riverdale zijn tijdloos en passen in ieder interieur. Deze klokken van Riverdale maken deel uit van de basiscollectie en zijn niet aan een bepaalde periode gebonden. Koop je dus een Riverdale klok dan kan deze een hele lange tijd mee zonder dat deze ouderwets wordt.

Drie maal per jaar wordt de nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie die zo’n 1200 producten bevat. De klokken behoren tot de basiscollectie en zijn niet aan tijd gebonden.

“Grand Café” van Riverdale
~tafelklokje~
De collectie “Grand Café” heeft een prachtig tafelklokje in de collectie. Het klokje is te koop met een houten kast in wit en bruin. Mooie duidelijke cijfers.

~penduleklok~
In deze collectie ook een penduleklok met een nieuwe visie op retro en antiek. Een traditionele klok uit grootmoeders tijd in een geheel modern jasje.
Deze klok is er in het zwart en een echte eycatcher.

~wandklok “Grand Café”
Ook deze wandklok van Riverdale is tijdloos. De klok heeft een uiterlijk van verweerd hout en is een echte topper in de collectie `Grand Café”. De Romeinse cijfers geven deze wandklok ook nog een beetje antiek uiterlijk. Kan zowel in de woonkamer als in de keuken opgehangen worden.

De tijd is verleden tijd

Vroeger werden klokken alleen maar gebruikt om de tijd af te lezen. Dit is nu niet meer echt het geval. Het oog wil ook wat. De klok is onderdeel geworden van het interieur. Riverdale is een van de trendsetters op de Nederlandse markt in woonaccessoires. Met name klokken nemen een belangrijke plek in bij de collectie van Riverdale. De tijdloze klokken van Riverdale zijn de Timeklokken en de New Bridgeklokken. Een collectie die je in elk interieur kunt gebruiken en overal tot hun recht komen.

Iedere Riverdale klok heeft zijn eigen uitstraling of deze nu van hout of ijzer zijn gemaakt. Een decoratie aan de wand die ook nog functioneel is, dan kan zo´n mooie Riverdale New Bridge klok een echte eyecatcher zijn.

Comments are closed.