Geef je huis sfeer met plaids op de bank

De bank is de blikvanger van de kamer

De bank neemt een belangrijke plek in in de huiskamer. De kleur of de stijl van de bank bepaald voor een groot gedeelte de sfeer. Plaids op de bank kunnen direct voor een hele andere sfeer zorgen.

Plaids als woondecoratie

Plaids zijn er in zeer veel kleuren, materialen en patronen. Accentueer je stijl door je plaids met zorg uit te zoeken.
Heeft je kamer een hoofdkleur? En zijn de meubels juist neutraal? Geef de bank dan een kleurboost door plaids te kiezen in de kleuren van je kamer. Misschien heb je een rode wand? Ga op zoek naar dezelfde kleur rood voor je plaids!
Plaids en kussentjes kunnen ook juist dé kleur van je kamer bepalen. Als alle overige meubels, muren en gordijnen een nuetrale kleur hebben, kan je je uitleven met kleur met plaids. Ben je de kleur zat? Simpelweg de plaids vervangen is dan alles wat je doen moet om een andere uitstraling te krijgen.

Plaids over de bank

Eigenlijk is je bank oud en niet mooi meer….of de kleur is niet meer wat je wilt. Maar hij zit nog zo lekker. Of een nieuwe bank gaat boven je budget! Geen nood. Plaids zijn een stuk goedkoper en kunnen prima gebruikt worden om de oude bankbekleding te camoufleren. Drappeer de plaid over je bank. En je hebt weer een mooi, sfeervolle bank. Ander groot voordeel: een plaid kan je meestal gewoon wassen! Koop meerdere plaids als je van afwisseling houdt. De één in de was en een nieuwe kleur op de bank!

Plaids op de bank

Plaids kunnen ook mooi staan puur als blikvanger. Koop kleine plaids die je netjes opvouwt en in een hoekje op de bank legt. Of leg ze over het hoofdeinde.

Plaids waarvoor ze ooit bedoeld waren!

Een plaid is uiteraard eigenlijk een deken om even onder te kruipen als je het koud hebt. Lekker knus ’s avonds met een boek op de bank. De plaids heb je lekker bij de hand als je ze op, over, of naast de bank legt. Lekker warm en het staat nog leuk ook!

TAG: Woondecoratie

Comments are closed.