Geen gedoe met kabels met een draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem en elro IP camera

Draadloos alarmsysteem helpt je om een woning vakkundig te beveiligen tegen inbrekers. Natuurlijk komen inbrekers altijd wel binnen als ze dit echt willen. Alleen als het ze wat lastiger gemaakt wordt dan is de kans groot dat ze toch een andere woning uitzoeken. Met een draadloos alarmsysteem kan je eenvoudig zelf je woning beveiligen tegen inbraken. Sluit eventueel een elro IP camera erop aan en je hebt tevens een duidelijk beeld van de eventuele dieven die hebben ingebroken. Een camera in combinatie met een draadloos alarmsysteem is niet alleen effectief om de daders te pakken. Het is ook nog eens de ideale methode om eventuele dieven vast te leggen.

Geen gedoe met kabels met een draadloos alarmsysteem

Vaak willen we wel graag een alarmsysteem plaatsen alleen al omdat het preventief zou werken tegen inbrekers. Maar het nadeel hiervan is dat we eigenlijk geen kabels in huis willen hebben. Met een draadloos alarmsysteem kunnen we zonder kabels een compleet systeem ophangen. Vaak hoeft alleen het moederkastje op een stroomaansluiting worden aangesloten. De rest van het alarmsysteem wordt aangesloten met een batterij. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om een draadloos alarmsysteem aan te sluiten en je woning eindelijk vakkundig te beschermen. Koppel er eventueel een elro IP camera aan en je woning is echt tegen van alles bestand. Zelfs als het systeem niet afschrikkend genoeg werkt zullen er opnames gemaakt worden zodat alles duidelijk is vastgelegd.

Elro IP camera aansluiten op een draadloos alarmsysteem

Het grootste voordeel van een Elro IP camera is dat het werkt op basis van je internet verbinding. Door je internet verbinding te koppelen aan je IP camera kan je via je mobieltje of een laptop waar dan ook ter wereld de beelden opvragen. Je kan zo live kijken wat er aan de hand is zodra het draadloos alarmsysteem afgaat. Je krijgt dan misschien een smsje dat er een eventuele inbreker aanwezig is. Je kan direct inloggen en contact zoeken met de elro IP camera om vervolgens eventueel de politie te waarschuwen voor een mogelijke inbreker. Een veiliger gevoel is er zo bijna niet met deze koppeling bij een draadloos alarmsysteem.

Comments are closed.