Grond verkopen

Op KadastraleKaart.com vind je alle bekende kadastralke data. Hoewel het Kadaster niet rechtstreeks verantwoordelijk is voor de online kaart, is het wel gebaseerd op door het Kadaster geleverde data. Die data is actueel en wordt steeds bijgewerkt overigens.

Je haalt veel data van KadastraleKaart.com

Een bezoek aan KadastraleKaart.com is altijd de moeite waard. Je ziet Nederland van bovenaf en zoomt steeds verder in tot je eigen stad of dorp. Je zoomt zelfs in tot op het perceel waar je woont en ziet zo precies waar de grens van jouw perceel precies loopt. Alleen dat al levert soms interessante informatie op. Behalve perceelsgrenzen haal je nog veel meer data van de online kaart. De meeste van die data haal je gratis binnen, voor bijvoorbeeld eigendomsinformatie over een bepaald object betaal je een geringe vergoeding. Het downloaden is simpel. Voor je er erg in hebt heb je de info al binnen.

Liefst 150.000 mensen maken gebruik van het platform

De dienstverlening van KadastraleKaart.com is verder uitgebreid. Je grond verkopen doe je nu namelijk ook via dit door 150.000 mensen gebruikte platform. Het is een ideale locatie om bekend te maken dat je grond te koop hebt en je zit meteen in de juiste doelgroep. Je grond wordt op verschillende plekken op het platform uitgelicht en je kunt rechtstreeks contact leggen met mensen die ge├»nteresseerd zijn.  Het mooie is verder dat de eerste vier weken adverteren je niets kost. En wie weet wat je normaliter voor adverteren betaalt die onderkent dat dit een prachtige kans is om veel geld te besparen. Het maakt een bezoek aan de KadastraleKaart.com nog aantrekkelijker dan dat het al was. Niets is mooier dan ons land en jouw stad en dorp van bovenaf te bekijken. Je zoomt zelfs in tot op het perceel waar je nu woont.

Comments are closed.