Het is vandaag woensdag

Het is vandaag woensdag. Ik strompel naar mijn koffiezetapparaat en schenk een kop koffie in. Vervolgens loop ik de tuin in en neem plaats op ons buitenzitje. Aangezien de zon al lekker schijnt, plaats ik de parasol zodoende dat ik in de schaduw zit. Ik kijk de tuin eens rond. ‘Wat staat er weer veel onkruid’ schiet er door mijn hoofd. Zo eerst maar eens aan de slag in de tuin om onkruid te verwijderen. Vanavond maar eens verdiepen in wat de mogelijkheden zijn omtrent onkruidverdelgers. Het verwijderen van het onkruid neemt elke keer enorm veel tijd in beslag.

Vol goede moed begin ik met het verwijderen van het onkruid. Ik begin bij de barbecue. Daar is het onkruid enorm hoog. Geen goed teken, want houdt in dat er een tijd niet is gebarbecued. Ik verplaats de barbecue en verwijder het onkruid. Vervolgens verplaats ik de loungeset en verwijder ook daar het onkruid. Na een paar uurtjes is de hele tuin weer onkruid-vrij. Het onkruid gooi ik in de GFT-container.

Tijdens het verwijderen van het onkruid zag ik dat er ook een groene aanslag op de verlichting in de tuin zat. Ik besluit om een sopje te maken en ook deze dan maar even schoon te maken. Na een half uurtje blinkt de verlichting weer.

Na deze werkzaamheden besluit ik om mijzelf te belonen. Uit onze koel-/ vriescombinatie pak ik uit de wijnkoeler een fles rosé. Ik schenk een glas heerlijk gekoelde wijn in en ga vervolgens voorzichtig in mijn hangmat liggen. Glas wijn plaats ik op tafeltje naast de hangmat. Na verloop van tijd is glas wijn leeg en ik doezel langzaam weg.

Comments are closed.