Het personaliseren van eetkamerstoelen

Tegenwoordig is het echt een trend om van alles te personaliseren. Van fietsen tot servies en van kleding tot zelfs meubels zoals eetkamerstoelen.

Personalisatie voor bedrijven

Bedrijven gebruiken personalisatie vaak om hun bedrijfslogo of bedrijfsnaam op producten te laten drukken. Deze kunnen zij vervolgens gebruiken als reclame. Als bedrijven bijvoorbeeld kleding laten bedrukken met hun eigen logo, kunnen de werknemers deze dragen wanneer zij de straat op moeten. Voor de mokken die worden gebruikt op het werk, de kladblokken en pennen is het ook leuk om deze te bedrukken met het bedrijfslogo. Deze kunnen ook worden gebruikt als weggevertje aan potentiële klanten om zo de marketing verder door te voeren. Ook plastic tasjes waar gekochte producten in worden gedaan zijn hier een goed voorbeeld van.

Ontwerpen van meubels

Bij BoConcept is het mogelijk om meubels te ontwerpen naar je eigen smaak. Zo kun je kiezen uit verschillende stoffen, leersoorten en poten. Er is keuze genoeg! Met de handige 3D ontwerp tool, is dit heel gemakkelijk en krijg je direct het eindresultaat te zien. Zo kun je bijvoorbeeld eetkamerstoelen, tafels, kasten en nog veel meer meubels zelf samenstellen.

Andere leuke te personaliseren producten

Doordat personaliseren tegenwoordig een toverwoord is voor veel bedrijven, zijn er dan ook erg leuke producten op de markt gekomen. Een heel simpel maar toch erg leuk voorbeeld komt van M&M’s. Als je alleen maar rode en gele M&M’s lust, kun je een zakje samenstellen met alleen die kleuren. Met een leuke opdruk op het zakje is je gepersonaliseerde product helemaal af.

 

Scooterhelmen zijn meestal niet de allermooiste objecten, maar als je hem kan personaliseren maak je er je eigen kunstwerkje van. Dit maakt het een stuk leuker om de helm te dragen en natuurlijk heel veilig.

 

Voor de chocoladeliefhebbers is het ook feest, want je kunt nu ook je eigen chocoladereep samenstellen met meer dan 10 miljard keuzemogelijkheden.

Comments are closed.