Houten speelhuisjes

Buitenspeelgoed is enorm populair in de zomer. Van trampoline tot zwembad en van traptrekker tot speelhuisjes. Het leukste van buiten spelen is, dat het ook nog eens bijzonder gezond is voor kinderen. Ze krijgen veel frisse lucht en hebben meer beweging!

Veel mensen denken dat je voor een speelhuisje een grote tuin nodig hebt. Maar dat is niet altijd zo! Er zijn al kleine speelhuisjes verkrijgbaar vanaf 1m2. Ook daarmee kan je je enorm vermaken! Voor de grotere tuinen kan je het natuurlijk zo bond maken als je wilt. Zo zijn er combinaties van speelhuisjes met schommeltoestellen. Die kunnen wel 5 meter lang worden.

Houten speelhuisjes zijn er in diverse varianten en van verschillende merken. Zo heb je bijvoorbeeld Axi, Exit, Sunny en nog veel meer. Deze merken staan allen voor Nederlandse kwaliteit en de huisjes worden gemaakt van FSC hout. Ook over het in elkaar zetten is goed nagedacht. Zo bestaan deze huisjes uit kant-en-klare panelen, waardoor het in elkaar zetten kinderspel wordt. De huisjes hebben ook al een laklaag gekregen, soms in een leuke kleur! Dus je hoeft ze niet nog te schilderen, maar ontvangt het huisje direct in de gewenste kleur!

Houten speelhuisjes zijn verkrijgbaar als laag model, zonder frame, maar ook als hoog model, bijvoorbeeld met trappetje of glijbaan! Welke variant je kiest is sterk afhankelijk van de ruimte en je budget. Voor een klein budget zijn kunststof speelhuisjes ook een goede uitkomst. Deze zijn voordeliger en eveneens makkelijk in elkaar te zetten.

Houten speelhuisjes koop je bij De Boer Drachten! Alle speelhuisjes met een waarde boven de 75 euro worden ook nog eens gratis verzonden binnen Nederland! Alle huisjes die op voorraad liggen, heeft u binnen 1 werkdag in huis, als u hem voor 16:00 besteld!

Comments are closed.