IJskasten

Het is hartje zomer. De zon staat aan een strak blauwe hemel. De thermometer geeft 29 graden aan. Wat een heerlijke dag. Na verloop van tijd, begin ik toch wel dorstig te worden. Ik verlaat mijn luie stoel en ga richting de keuken. Daar pak ik een groot glas, vul deze met citroen siroop en vul dit aan met water uit de kraan. Ik laat ongeveer 25% van mijn glas leeg, want dit heerlijke zomerse drankje heeft nog een extra ingrediënt nodig. Met het glas loop ik naar mijn Amerikaanse koelkast en zet het glas in de deuropening. Vervolgens druk ik op LCD display en de ijsdispenser produceert heerlijke ijsklontjes, welke in mijn glas vallen.

 

Zo maar een voorbeeld van wat onze nieuwe ijskast kan. Enkele maanden geleden hebben wij een Amerikaanse koelkast gekocht en zijn er uitermate tevreden mee. Het is echt een koel-/ vriescombinatie met vele mogelijkheden. Onze oude koelkast ging kapot na ruim 10 jaar trouwe dienst. Wij moesten toen op zoek naar een nieuwe. Wij hebben gekozen voor een moderne Amerikaanse koelkast. Het was een lange zoektocht, maar uiteindelijk hebben wij dus voor dit type koelkast gekozen.

 

Ik zal nu enkele voorbeelden geven van wat wij met deze koelkast kunnen. Via een handig LCD display kunnen wij de tempratuur van vriezer en koelkast instellen. Tevens hebben wij de mogelijkheid om te kiezen tussen ‘ijsblokjes’, ‘koud water’ of ‘crushed ice’. Dit is eenvoudig te selecteren via het LCD display. De plateaus kunnen op de gewenste hoogte geplaatst worden, afhankelijk van welke producten er in koelkast geplaatst moeten worden. Ook heeft onze koelkast een zogenaamde ‘fresh zone’. Dit is een lade waar de tempratuur rond de 0 graden is. Hier kunnen wij vlees en vis vers houden.

Comments are closed.