Kies Optoma beamers voor jouw thuisbioscoop

Jij bent een fan van films en geniet er nog meer van als je deze op een groot scherm kunt bekijken? Waarom niet een thuisbioscoop beginnen met een beamer? De beamers van Optoma bieden de oplossing voor jou. In dit artikel gaan we kijken naar een aantal thuisbioscoop projectors van Optoma en kom jij te weten waar je het beste rekening mee houdt, wil je een beamer kopen. Natuurlijk kun je met een projector veel meer dan alleen films kijken, maar daar gaan we later op in.

Optoma beamers: de voordelen

Als je een home cinema ervaring wilt creëren, kan dit met Optoma beamers gemakkelijk. Alle home cinema beamers hebben namelijk hoge resoluties (van minstens 1080 pixels tot beamers met wel 4K Full HD) zodat jij het beste beeld krijgt dat je maar kunt wensen. Maar het hoeft niet op te houden met een thuisbioscoop. Wat dacht ja van de ultieme gaming ervaring met zo’n gigantisch scherm? Met Optoma beamers krijg jij het voor elkaar.

Mooie all-in-1 beamer, de HD39Darbee van Optoma

Deze prachtige witte beamer combineert de thuiscinema kwaliteiten met levendige kleuren voor een weergaloze 1080p ervaring. Met geavanceerde kleurkwaliteiten en vele instellingen, geniet je optimaal en langdurig van betrouwbare en accurate kleur- en beeldweergave. Deze beamer heeft ook een speciale Enhanced Gaming Mode met een 16ms reactietijd. Ideaal voor het spelen van games, live wedstrijden kijken en het streamen van video’s. Natuurlijk ook ideaal voor als je je vakantiefoto’s wilt laten zien aan je vrienden en familie. En dit alles heerlijk in je eigen huis.

Details waar je u tegen zegt

De UHD65 van Optoma is ontwikkeld voor het gebruik in home cinema omgevingen. Met 4K Full HD krijg je ware bioscoopkwaliteit beelden in je eigen huis. Films komen nog meer tot leven, met de meest haarfijne details die je ooit gezien hebt. Maar ook het contrast en de kleuren zijn ontzettend mooi. Deze beamer heeft PureMotion, waarmee de beeldweergave absoluut optimaal is. Wazige beelden zijn niet meer van toepassing met deze beamer, zelfs niet tijdens spannende actiescenes waarin veel bewogen wordt. Een Optoma beamer is sowieso een fantastische aankoop.

Optoma

Mocht je hulp nodig hebben met je Optoma apparaat, dan kun je altijd terecht op de website van Optoma. Hier vind je ook informatie over de garantie van de beamer of andere Optoma apparaat. Natuurlijk wil je je aangeschafte apparaat zo goed mogelijk blijven gebruiken. Hiervoor dien je ook de laatste firmware regelmatig bij te werken. Ook dit vind je op de website van Optoma.Voordelig een Optoma beamer bestellen? Ga naar Beamerwebwinkel.com

Comments are closed.