Leegruimen woning na overlijden

Het is niet iets waar u graag over nadenkt, maar wanneer een alleenstaande naaste overlijdt, dan dient de woning van deze persoon vaak zo snel mogelijk leeg geruimd te worden. Sommige mensen doen dit zelf, maar het kan natuurlijk zijn dat u hier niet toe in staat bent en wel wat hulp kunt gebruiken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met Inboedel Opruimen.com. Wij zijn specialist op het gebied van het leegruimen van woningen en het afvoeren van meubelen en andere spullen. Wij doen dit discreet en snel. Als u onze hulp inschakelt hoeft u zich geen zorgen te maken over deadlines. Wij nemen de klus vanĀ  u over, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke dingen.

Ruim op tijd
Het maakt niet uit om wat voor soort woning het gaat, het inboedel opruimen kunt u volledig aan ons overlaten. Wij zorgen altijd dat binnen zeven dagen de hele woning leeg is en klaar om verkocht of verhuurd te worden. We hanteren hiervoor een flexibel schema en zijn altijd ruim voor de deadline klaar. Zo hoeft u als nabestaande niet nog een maand extra huur te betalen. Voor huurhuizen geldt vaak dat ze volledig in originele staat terug moeten worden gebracht. Hier zorgen wij dan ook voor. Wij zijn gespecialiseerd in het bezemschoon opleveren van een woning. Dit houdt in dat we niet alleen de woning leegruimen, maar ook de vloerbedekking, gordijnrails en verlichting verwijderen. Daarbij worden kleine reparaties uitgevoerd, zoals het dichten van gaten in muren en plafonds.

Schakel onze hulp in
Voorafgaand aan het inboedel opruimen na overlijden komen we altijd graag eerst langs om te inventariseren wat er precies dient te gebeuren. Op die manier kunnen we ook meteen een offerte voor u opmaken. Het is goed om te weten dat Inboedel Opruimen.com geen huisraad kan opkopen. Maar wel helpen u graag om het huis perfect achter te laten.

Comments are closed.