Maak een winterterras

Het winterterras is helemaal trendy tegenwoordig. Dit is ook niet zo gek. In 2014 werd het eerste winterterras door een horecaonderneming gerealiseerd. Hiervoor werd 10.000 euro geïnvesteerd. Het resultaat was de hele winter lang een omzet van gemiddeld 9.000 euro per maand. Dit heeft de ogen van velen geopend, zeker in de horecabranche. Een terras hoeft niet nutteloos te zijn op koudere dagen. Tuinkachelgigant.nl is er om de realisatie van een winterterras mogelijk te maken.

Een winterterras met tuinkachels

Tuinkachelgigant.nl biedt je een aantrekkelijk assortiment producten op het gebied van terrasverwarming en tuinverwarming. Wanneer je een winterterras wilt maken om ook op koudere dagen het maximale uit je terras te halen, dan kun je bij ons alles vinden wat je nodig hebt om het terras heerlijk te verwarmen. Gasten zullen niet alleen op een behaaglijke manier genieten van de gezelligheid, maar zij zullen ook langer blijven zitten om van de unieke sfeer te genieten. Dit levert ondernemers veel op. In ons aanbod vind je onder meer tuinkachels, terrashaarden, vuurkorven, kolenhaarden, tuinhaarden en sfeer tuinverlichting. Daarnaast bieden wij ook vuurschalen en oplossingen voor de opslag van (brand)hout.

Voor ondernemers en particulieren

Een winterterras is ideaal voor ondernemers die er genoeg van hebben dat hun terras er op koudere dagen nogal troostelijk bij ligt. Het terras is in een handomdraai om te toveren in een winterterras, met heerlijke verwarming voor alle gasten. Echter, ook als particulier wil je natuurlijk genieten van een verwarmde buitenruimte. Je kunt je tuin of terras uitstekend verwarmen met onze producten. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven, zodat iedereen kan genieten van behaaglijke warmte buiten. Uiteraard zijn onze tarieven scherp en ligt de kwaliteit hoog. Er is meer dan voldoende keuze wanneer het gaat om kleuren, modellen en ontwerpen. Neem gerust een kijkje in ons ruime online aanbod.

TAG: Groenrijk.nl – deplantengids.nl

Comments are closed.