Maak kennis met de Schramm bedden

Goed, je hebt op een bepaald ogenblik de keuze gemaakt om een nieuw bed te kopen. Je slaapt de laatste weken en maanden namelijk erg slecht en je hebt het idee dat je bed daar toch best voor iets tussen zit. In dat geval zal je een zoektocht starten waarvan je wel weet waar ze begint, maar nog niet waar ze eindigt. Het aanbod met bedden dat je op de markt aan zal treffen is namelijk werkelijk ongelofelijk groot. Laat je echter niet misleiden, lang niet alle bedden die worden aangeboden zullen er in slagen om je slaapcomfort te verbeteren. Wil je met absolute zekerheid kiezen voor een kwalitatief bed dat wel een belangrijke meerwaarde zal betekenen voor jouw gezondheid? Dan zal je kunnen vaststellen dat het altijd interessant is om daarvoor te kijken in de richting van de zogenaamde Schramm bedden.

2-matrassensysteem

Wat veel mensen wellicht niet weten is dat de Schramm bedden eigenlijk in de praktijk verantwoordelijk zijn geweest voor het ontstaan van het zogenaamde 2-matrassensysteem. Het betreft hier een systeem welke in de praktijk bestaat uit enerzijds een boxspring en anderzijds een matras die allebei perfect op elkaar in weten te spelen. Daarnaast kan er bij deze Schramm bedden worden vastgesteld dat er een soort van samenspel ontstaat van druk en tegendruk. Dit zorgt ervoor dat ervoor werkelijk elk deel van je lichaam een uitstekende ondersteuning kan worden gerealiseerd. Om dit mogelijk te maken is de matras van Schramm bedden in de praktijk uitgerust met oven geharde pocketveren. Het merk Schramm slaagt er in om telkens opnieuw te innoveren. Zo ontwikkelde ze op moment van schrijven zelfs reeds een 3-matrassensysteem.

Schramm bedden, een evolutie op vlak van slaapcomfort

Experts zijn het er eigenlijk allemaal met elkaar over eens, de Schramm bedden zijn niets meer of minder dan een ware evolutie op vlak van slaapcomfort. Dit blijkt ook onder meer uit de aanwezigheid van het zogenaamde SCA-systeem. Het betreft hier een systeem welke voluit ‘Secundaire Contour Aanpassing’ wordt genoemd. Bedden die gebruikmaken van dit systeem zorgen ervoor dat de schouder- en de bekkenzones volledig worden aangepast aan de lichaamsbouw van de slaper. Dit zorgt er onder meer voor dat mensen die te maken hebben met klachten aan de nek en rug uitstekend geholpen kunnen worden met deze bedden.

Ervaar zelf alle voordelen van Schramm bedden!

We kunnen nog haast eindeloos doorgaan met het opnoemen van de vele voordelen waarmee je kan worden geconfronteerd wanneer je ervoor kiest om één van de verschillende Schramm bedden te kopen die op de markt zijn terug te vinden. Dit gezegd hebbende is het echter wellicht interessanter om je de voordelen aan de lijve te laten ondervinden. Van zodra je ervoor kiest om één van de verschillende Schramm bedden op de markt in huis te halen zal je namelijk kunnen vaststellen dat je slaapcomfort een aardig duwtje in de rug zal krijgen. Tot slot willen we ook nog even benadrukken dat de Schramm bedden zeer geschikt zijn voor mensen die tijdens het slapen overmatig transpireren. Zij zullen immers vanaf het kopen van een bed van Schramm niet langer hoeven te slapen in een vochtig bed, integendeel. De Schramm bedden staan er immers in de praktijk om bekend steevast over een optimale, natuurlijke ventilatie te beschikken. Ook dat is uiteraard alleen maar erg interessant!

          

Comments are closed.