Nieuw: Frusqo

Ken jij dit nieuwe, hippe merk al? Het merk Frusqo is pas net op de markt maar nu al onwijs populair. Het gaat om thermoskannen in de leukste modellen en kleuren, draadgordijnen en inflatables. De verwachting is dat dit merk zich nog behoorlijk zal gaan uitbreiden, het is namelijk één groot succes!

Vooral de thermoskannen zijn erg populair. Hieronder zie je een aantal van de Frusqo kannen. Ze zijn verkrijgbaar in leuke modellen, verschillende afwerkingen zoals mat en glanzend, en ze zijn afgewerkt met leuke details. Zo hebben een aantal van de kannen een leuk gouden detail op de deksel in de vorm van een vogeltje of een pauw. Dit detail heeft voor veel leuke reacties gezorgd, iedereen is er dol op! De thermoskannen zijn zeker in deze periode van het jaar erg geliefd. We genieten met dit weer graag van een lekker kopje koffie of thee en een thermoskan is daar natuurlijk ideaal voor. De thermoskannen van Frusqo mogen gezien worden, je hoeft de kan dus zeker niet te verstoppen in een van je keukenkastjes, de kannen kun je een leuk plekje geven op je aanrecht of op je salon- of eettafel. De kan dient er niet alleen voor om je drankje erin warm te houden, het is direct een leuk decoratiestuk in jouw woning!

Een decoratief gordijn in de vorm van allemaal smalle draadjes. Iets heel anders dan de isoleerkannen natuurlijk, maar ook een artikel wat je van het merk Frusqo kunt kopen. De gordijnen zijn leuk om ergens een afscheiding te creëren. De gordijnen worden bijvoorbeeld gebruikt om een beurs stand mee te decoreren en tevens af te scheiden van een andere stand. Het zorgt voor een prachtige chique uitstraling en straalt een bepaalde luxe uit wat zorgt voor een mooi resultaat. De draadjesgordijnen worden ook gebruikt in huis voor een chique tintje in huis. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als afscheiding bij bedrijven en winkels in bijvoorbeeld de deuropening, zodat de directe inkijk wordt voorkomen. De Frusqo gordijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleuren en ook in diverse maten.

Comments are closed.