Nieuwe tuinmeubelen voor je vakantie thuis

Dit jaar is niet zoals we gewend zijn. Voor de meesten van ons valt de vakantie door de corona door het water, omdat het toerisme grotendeels tot stilstand is gekomen. De Noordzee en de Oostzee zullen naar verwachting de vakantiehotspots in Duitsland en Nederland zijn. Voor velen is dit echter geen optie. Het weer is daar vaak fris, zelfs in de zomer, en het vooruitzicht van overvolle stranden, waar het voelt alsof elke Duitser zijn vakantie doorbrengt, is niet erg verleidelijk. Veel mensen nemen daarom hun toevlucht tot het voor de hand liggende alternatief om hun vakantie thuis in hun eigen tuin door te brengen.

Voor een geslaagde vakantie in eigen tuin moet deze perfect voorbereid zijn. nieuwe tuinmeubelen nodigen uit tot verpozen op het terras of in de tuin. Ook al is het maar een korte vakantie op je terras, het moet toch perfect zijn. Met nieuwe tuinmeubelen van hout, metaal of polyrattan fleur je je terras, balkon of tuin in een handomdraai op. 

Laten we de voor- en nadelen van hout, metaal en polyrotan eens nader bekijken. dit is een betere manier om erachter te komen wat het juiste materiaal is voor uw behoeften! Aan het einde laten we u zien hoe u zelfs dure meubels gemakkelijk kunt financieren. 

Kunstmatige materialen

Tuinmeubelen van kunststof zoals polyrattan hebben zich de afgelopen jaren bewezen. deze zien er niet meer uit als de typische tuinmeubelen van de jaren zeventig, maar zijn een echte eyecatcher in je tuin of op je terras. Of het nu designmeubels of polyrattan tuinmeubelen van de discounter zijn – kunststof maakt indruk met zijn unieke vormen en kleuren. de productie van kunststof tuinmeubelen is relatief eenvoudig en fabrikanten kunnen snel inspelen op trends. Kunststof meubelen voor de tuin zijn de juiste keuze voor mensen die van moderne en extravagante ontwerpen houden. 

Natuurlijke materialen

Tuinmeubelen van hout zien er tijdloos mooi uit. ze hebben een natuurlijke stijl en maken indruk met hun elegantie. tegelijkertijd zijn ze robuust en passen ze met hun natuurlijke vormgeving op bijna elk terras, tuin of balkon. teak, acacia en eucalyptus zijn bijzonder populaire materialen. Houten meubels zijn iets duurder, dus veel mensen financieren het.

Teak is extreem slijtvast en vraagt ​​weinig onderhoud. tuinmeubelen van teakhout kunnen bij weer en wind buiten staan. dit verandert echter hun kleurenschema. hun buitengewone robuustheid is echter merkbaar in de prijs. teakhouten meubelen staan ​​bijna onbetwist bovenaan de prijslijst. maar deze edele grondstof is het hoogtepunt in uw tuin. als je het kleingeld niet hebt, is dit meubel zeker de moeite waard om voor te betalen. 

De acacia is een hardhouten boom. het overtuigt en inspireert met zijn unieke design en een levendige structuur. hun graan is prachtig. de natuurlijke scheuren en knoestgaten van de acacia worden meestal niet bewerkt. dit geeft het meubel een zeer individuele touch. haar robuuste karakter overtuigt ook veel kopers. Acacia meubelen zijn de juiste keuze als je van veel actie in je tuin houdt. ze doorstaan ​​elke drukte en elk tuinfeest.

Eucalyptus tuinmeubelen zijn perfect voor iedereen die niet waterdicht wil maken. het hoge oliegehalte in het hout beschermt je goed tegen vocht en vuil. eucalyptus heeft een ongewone houtkleur. deze lichtrode tot lichtbruine kleur staat prachtig in een bloeiende tuin. Meubels gemaakt van eucalyptus zijn meestal goedkoper dan andere houten meubels. Rotan meubelen hebben een onmiskenbare charme. ze zijn meestal gemaakt van de stam van rotanpalmen. hun natuurlijke design maakt ze tot een klassieker onder de tuin- en buitenmeubelen. ze herinneren ons aan de zomer, vakanties, de zee en het strand. perfect voor een vakantie in uw tuin en als decoratie op uw terras. rotan staat bekend om zijn robuustheid en stabiliteit. Ze zijn ook erg licht en daarom de juiste keuze voor u als u uw tuinmeubelen graag spontaan verplaatst. rotan is een van de meest duurzame materialen. Als u voor rotanmeubels kiest, doet u iets voor milieubescherming en duurzaamheid. deze buitenmeubelen zijn ook heel goed te combineren met andere materialen.

Comments are closed.