Onze stofzuiger ging kapot

Stofzuiger

Onze stofzuiger ging kapot. Dan kan je naar een winkel gaan om een nieuwe te kopen, echter wij besloten om eens op internet te gaan kijken naar een nieuwe stofzuiger. Het mooie van internet is dat je ook meningen van andere gebruikers kan nalezen. In een winkel staat een verkoper/ verkoopster, die alles wil verkopen. Het maakt hem of haar vaak niet zo veel uit wat ze jou verkopen, als ze het maar verkopen.

In onze zoektocht kwamen wij er ook achter dat je stofzuigeronderdelen via internet kan kopen. Dit is nu nog niet nodig, maar als wij in de toekomst iets bedenken, weten wij nu waar wij het kunnen vinden. Ook nooit geweten dat er zoveel verschillende zuigmonden zijn. Voor elk soort vloer/  is er eigenlijk wel een zuigmond. Zo zijn er bijvoorbeeld zuigmonden voor parket, plavuizen, vloerbedekking. Ook zijn er waterzuigmonden. Deze naam zegt al waar het voor is.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de Ucallfloor stofzuiger van Electrolux. Wij zijn er zeer tevreden over. Op deze stofzuiger zit ook een handvat aan stofzuigerbuis. Dit hebben wij voorheen nooit gehad, maar wij hebben ervaren dat dit heel prettig werkt. De Ucallfloor heeft een enorme zuigkracht. In vergelijking met onze oude stofzuiger is deze veel beter. Zou bijna willen schrijven dat deze stofzuiger het stofzuigen leuk maakt. Stofzuigen zien wij als een noodzakelijk kwaad, maar het maakt wel degelijk uit met wat voor stofzuiger je het doet. Als u op zoek bent naar een goede betrouwbare stofzuiger, dan willen wij u de Ucallfloor zeker aanraden.

Comments are closed.