Printen op glas, mooi en betaalbaar

Printen op glas, mooi en betaalbaar

Bent u op zoek bent naar een bijzondere toevoeging aan uw interieur, denk dan eens aan glas met een print. Door foto’s op glas te printen worden prachtige creaties gemaakt waar u lang plezier van zult hebben.

Wat kan er met printen op glas?

Met deze techniek kan vrijwel alles op glas geprint worden. Een foto van een prachtige azuurblauwe zee, uw geliefde huisdier of de Eiffeltoren bij nacht: dat is aan u. Hierbij kan een print over het gehele glasoppervlakte in kleur, zwart-wit of 1 kleur worden aangebracht, maar het is ook mogelijk om een deel van het glas hiervoor te reserveren en dus niet de gehele oppervlakte. Het spreekt voor zich dat u niet beperkt bent tot alleen het gebruik van een foto, een motief of silhouet staat ook erg mooi als het geprint wordt op glas, die keuze is uiteraard aan u. Wij adviseren u hierbij graag.

Waarvoor is printen op glas geschikt?

Printen op glas is geschikt voor veel verschillende soorten glastoepassingen. Het wordt vaak gebruikt voor keukenachterwanden, binnendeuren, douchedeuren, glazen tussenwanden of bijvoorbeeld bureaubladen. Ook kunt u een glasplaat met print als een soort poster op uw muur laten bevestigen. Dit geeft een zeer luxe effect.

Waarom printen op glas?

Printen op glas ziet er prachtig en stijlvol uit. Uw print is ook nog eens heel scherp. Bovendien hoeft dit niet zo duur te zijn! Het grote voordeel van printen op glas is dat de print permanent is en dus niet vervaagt, ook niet buiten.

Technische gegevens printen op glas

Door een speciale nano inkt te ontwikkelen in combinatie met een geavanceerde wijze van afbakken in een speciale oven in eigen beheer, kunnen wij middels deze hoogwaardige procedé op glas printen. Dit kan uiteraard ook full colour.  Het printbestand moet worden aangeleverd op ware grootte en met een minimale resolutie van 150 dpi. Heeft u zelf geen verstand van printbestanden en DPI? Geen enkel probleem, wij hebben een team van ervaren vormgevers zitten welke de door u gewenste afbeelding op kunnen maken. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Print op glas laten maken

Wij kunnen naast een print ook nog andere eigenschappen aan uw geprinte glas geven, zoals hardglas, isolatieglas e.d. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden voor u te bespreken. Ook voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

Indien geprint glas toch niet de juiste glasbewerking voor u is, dan is het aanbrengen van een zandstraalbewerking of glas in lood misschien een interessante optie. Wij zijn u graag van dienst!

Comments are closed.