Riverdale etagère

Heeft u binnenkort een verjaardag, of komen die leuke vakantievrienden die u al een jaar niet meer hebt gezien binnenkort op bezoek? Zet dan eens een Riverdale  etagère op tafel met een lekker hapje erop. U kunt natuurlijk gewoon een bordje, dat u van het kerstservies had gepakt zodat het extra chique kijkt, pakken en daar de hapjes op presenteren. Terwijl een mooie etagère van Riverdale net zo leuk staat! Wij zouden wel weten waar we voor zouden kiezen!

Ook kunt u op etagères lekkere kleine gebakjes presenteren, dan ziet de visite niet dat u geen zin of tijd had om die oh zo lekker appeltaart te maken, maar lijkt het juist of je er dit keer extra veel werk in hebt gestoken om het er leuk uit te laten zien!

Het merk Riverdale is een echt familiemerk, zij hebben dan ook vaak vrienden of familie die eventjes op de koffie komen om bij te kletsen. Een etagère op de keuken- of kamertafel ziet er dan zo leuk uit!

Riverdale etagère als cadeau

Een etagère van Riverdale kan ook het perfecte cadeau zijn als bijvoorbeeld dat ene lievelingsnichtje gaat trouwen, of als uw tante 50 wordt. Ga dan op zoek naar een etagère van Riverdale die goed past bij de persoon waar het voor is, koop er wat andere kleine leuke dingetjes bij, zoals die armband die ze al zolang wilde hebben; of die kaarsjes die jullie hadden gezien toen jullie samen gingen shoppen. Leg al die leuke spulletjes op de etagère, doe er wat folie omheen en een mooie strik erop en voilà u heeft het perfecte cadeau!

Voor iedereen is er wel een geschikte Riverdale etagère. Houd u meer van een simpele zilveren etagère die 3 lagen heeft? Of zocht u juist een hout langwerpige etagère met juist maar 1 of 2 lagen? Ze hebben het bij Riverdale allemaal dus neem zeker even een kijkje in de collectie Riverdale etagères!

Comments are closed.