Teak tuinmeubelen, comfort en gemak!

De temperatuur neemt toe en het barbecue seizoen is aangebroken.
Gezellig met vrienden of familie, in de tuin, genieten van een mooie maaltijd en een heerlijk drankje.
Natuurlijk wilt u ook in de tuin comfortabel kunnen zitten, zonder teveel gedoe.
Teak tuinmeubelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en bieden uniek comfort. Deze mogen dan ook niet ontbreken!

Gemak dient de mens
Tuinmeubelen van teakhout kunnen het gehele jaar door buiten blijven staan, zonder al te veel onderhoud. Even een doekje erover en de teak tuintafel is klaar voor gebruik.
Kwaliteit teakhout heeft geen moeite met de Nederlandse weersinvloeden. Het hout is duurzaam en zal enkel vergrijzen als deze niet wordt onderhouden. Wilt u toch liever de warm bruine teint behouden? Dan is een jaarlijkse behandeling met teakbeschermer aan te raden.

Ga voor betaalbare kwaliteit
Kwalitatief teakhout kunt u herkennen aan een SVLK/V-legal certificaat. Dan weet u zeker dat het meubel eerlijk geproduceerd is en voldoet aan de Europese houtverordening regels.
Alle meubels van de Teakspecialist te Naarden zijn van A-kwaliteit teak hout. U bent van harte welkom in de showroom of neem eens een kijkje op de site: www.teaktuinmeubelen.nl.

Alle meubels worden onder eigen toezicht uit Indonesi├ź ge├»mporteerd en zijn dan ook direct leverbaar. Door deze eigen import worden er zeer scherpe prijzen gehanteerd. Ook de kussens voor de teak lounge set of teak tuinbank worden onder een eigen label gemaakt. Hierdoor kunt u rekenen op perfect passende kussens van zeer goede kwaliteit. Wilt u meer informatie?
Kijk dan eens op www.teaktuinmeubelen.nl, of bel met 035-6952934.

 

Comments are closed.