Tobi stoomreiniger bij bekendvanpc.nl

Bekendvanpc.nl heeft meer dan 250 artikelen en producten in het assortiment. Hoe kunnen ze er zo zeker van zijn dat al die producten en goederen ook de beste kwaliteit en wat meer is, de beste kwaliteit-prijs verhouding vertegenwoordigen?

Een aantal verschillen

In de eerste plaats zijn er een aantal verschillen aan te wijzen tussen bekendvanpc.nl en gewone winkels en warenhuizen. Een gewoon warenhuis moet een bepaalde buffervoorraad aanhouden om onverwachte aankopen van cliƫnten te kunnen dekken. Die voorraden moeten in of vlakbij de winkel opgeslagen worden want een klant in een winkel blijft niet lang wachten. En we weten allemaal dat opslagruimte personeelsintensief en dus duur is.

Distributiecentrum

Een online leverancier als bekendvanpc.nl heeft ook opslagruimte en die is misschien wel groter dan die van een winkel. Maar bekendvanpc.nl heeft geen echte winkel.

De opslagruimte is het distributiecentrum van waaruit de producten en goederen direct aan de cliƫnten geleverd worden. Natuurlijk is er in een distributiecentrum personeel aan het werk. En de magazijnmedewerkers werken hard bij bekendvanpc.nl. Tenslotte moet ook de stoomreiniger die je besteld hebt op tijd en in goede staat afgeleverd worden op het juiste adres.

Tijd en energie

Daar gaat tijd en energie in zitten maar het is belangrijk. De goede naam die we hebben opgebouwd moeten we in ere houden want tenslotte is dat wat ons op de eerste plaats zet in het veld van online leveranciers. Maar je kunt bij bekendvanpc.nl ook bestelde producten en goederen afhalen. Maak daarvoor een telefonische afspraak.

Daarom blijven we bij bekendvanpc.nl werken aan verbeteringen van het logistieke systeem De tijd tussen bestelling en aflevering moet tenslotte zo kort mogelijk blijven zonder dat er ruimte ontstaat voor fouten.

Er zijn geen kleine bestellingen

Het lijkt alsof het een kleine bestelling is, een Tobi stoomreiniger afleveren bij jou voor de deur. Maar met die bestelling staat of valt ons bedrijf, zo belangrijk is die ene bestelling. Bij Bekendvanpc doen we er alles aan om goede producten te blijven leveren. Ook de accessoires en onderdelen van de Tobi stoomreiniger gewoon bij ons op voorraad. Je kunt op ons rekenen, bestel gerust de Tobi stoomreiniger bij bekendvanpc.nl

Comments are closed.