Tover je woning om in een romantisch paleis met Woodwick kaarsen!

Woodwick kaarsen zijn kaarsen van hoge kwaliteit in verschillende heerlijke geuren. De kaarsen toveren je huis om in een romantisch zen paradijs. De geuren hebben een rustgevend en kalmerend effect en laten je genieten bij elke borrel en bij elke gezelligheid met mensen om je heen. De kaarsen bieden luxe en zijn nou net even een heerlijke aanvulling als je ’s Avonds tot rust wil komen van een drukke dag.

Wat maakt Woodwick kaarsen zo speciaal?

Deze prachtige kaarsen hebben namelijk een houten lont waardoor er een gezellig knisperend geluid ontstaat alsof je bij het haardvuur zit. Als je in de avond gezellig met je partner naar een romantische film op TV kijkt wil jij het natuurlijk ook net zo gezellig hebben in huis. Deze kaarsen zijn dan een goede keuze! Daarnaast zijn de kaarsen speciaal om hun bijzondere geur afgifte en speciale verpakking van bewerkt glas en een houten deksel wat de kaarsen ook geschikt maakt om weg te geven als mooi cadeau.

Hoe kun je Woodwick kaarsen het beste gebruiken?

Maak je huis lekker klaar voor een geweldige geur sensatie. Om optimaal te kunnen genieten van de geur kun je de kaarsen het beste 3-4 uur laten branden. Voor een stabiele ondergrond is het handig om de kaars op het deksel van de verpakking te plaatsen voor de veiligheid. Het is ook belangrijk de lont te trimmen tot 0,5 mm om te genieten van een optimale brandtijd. Laat de kaars zeker minimaal 1 uur branden zodat er geen rand om de kaars ontstaat. Als het kaarsvet vloeibaar genoeg is na een uur zal de kaars goed branden. De kaarsen zijn er in vele uitvoeringen waaronder de speciale variant: “De Heartwick ellips” die een extra brede vlam heeft waardoor het lijkt alsof je naar een haardvuur zit te kijken. De kaarsen zijn kortom een unieke beleving voor in huis om optimaal te kunnen genieten.

Comments are closed.