Tuinland Zwolle

Tuinland is een winkelketen met meerdere tuincentra in Nederland. De keten heeft vier vestigingen, allemaal in het noorden van het land. Eén van de vestigingen van Tuinland is Tuinland Zwolle. In deze winkel kun je buitengroen kopen, maar ook tuingereedschap, meststoffen, bloempotten, plantenbakken en dierenbenodigdheden. En wil je jouw tuin wat gezelliger maken? Dan ga je naar het tuincentrum in Zwolle om tuinmeubilair en/of sfeerartikelen te kopen. Het aanbod tuinmeubilair en sfeerartikelen is erg groot, dus je vindt altijd wel een item dat perfect bij jouw tuin past.

Openingstijden en koopzondagen

Tuinland Zwolle is op maandag tot en met woensdag van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend. Op donderdag heeft de winkel een koopavond. Op deze dag sluit de winkel later, namelijk om 21:00 uur. Op vrijdag opent het tuincentrum weer om 10:00 uur en sluit deze om 18:00 uur. Dezelfde openingstijden gelden voor zaterdag.

Het tuincentrum heeft iedere week een koopzondag. Op koopzondag opent de winkel om 12:00 uur en sluit deze om 17:00 uur. Dit geeft je meer dan voldoende tijd om jouw tuinartikelen te kopen, lekker op je vrije zondagmiddag.

Comments are closed.